Diyagram gerçekten umut verici ve hiç bişeyin bitmediğini gösteriyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
2023 kışı Kuzey Yarım kürede Avrupa'da son 100 yılın en kurak ve en sıcak kışına dogru gıdıyor, Allah hayırlara vesile etsin Cumamız mubarek olsun insanoğlu geldiği nokta iklimi doğayı bozmaya devam ediyor
-
Mjo göre ay ortası gelmeden Amerika yine bir soğuk dalga alacak gibi tek umut aşağıda ki 10 hp ısınmasının gerçekleşmesi olacaktır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
iconun tamamı mi guncellenxek
-
- Resmi Gönderi
iconun tamamı mi guncellenxek
Evet 180
-
İcon gine sokmamış yav soğukları ama yakınlaştırmış gıdım gıdım batılarsa her güncelleme olur bu iş 😆
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Göz gözü görmüyor dışarısı sis pus..
Şu aylarda lapa lapa kar yağışını izlemek varken sis izliyoruz. 🥱🤔
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Forumda toksiklik artmaya başladı. düzgün bir ortam için bu insanların üyeliğinin kaldırılması lazım. çoğu felaket tellalı, kavga odaklı, saçma sapan konular üzerinden özellikle sistem gelmeyecek diye boş muhabbette bulunanlar sohbeti kirletmekten başka birşey yapmıyor
-
Icon önemli abiler iyi geceler icona bakalim
-
arkadaşlar iyi geceler
Merakımdan soruyorum 1 hafta boyunca sıcaklık geçeli gündüzlü 60 derece olursa nolur
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar iyi geceler
Merakımdan soruyorum 1 hafta boyunca sıcaklık geçeli gündüzlü 60 derece olursa nolur
En düşük 60
En yüksek 60
Derece olur
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar iyi geceler
Yat üle:)
Hayırlı geceler herkese
-
Cristiano Ronaldo Al Nassr,da. Kısaca bir devir sona erdi 💔
-
En düşük 60
En yüksek 60
Derece olur
Abi yemin ederim benim geçen sene ki halimden daha büyük trollsün
-