Saçmalıyorsun salih gene, sürekli eleştirmek yerine elle tutulur bir şeyler yazıp verilerle desteklersen sen de olursun, saygısızlık etme.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Nostalji sayfası var mı bilmiyorum ama açılabilirdi konu olarak. Şunları da atalım..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
İşine bak Salih
@Salihh
-
https://discord.gg/pFA5nRNS Arada Discorda da göz atalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
@Salihh
Sıkıntı mı var
-
- Resmi Gönderi
Hazır yaz havası var tatil iyi gelir bazı arkadaşlara
-
Ya niye rutbe düştüm anlamadim abiler
Iyi ben uslu durcam meteoroloji okuyayim da mod olurum zaten yani yaparsiniz
-
- Resmi Gönderi
Ya niye rutbe düştüm anlamadim abiler
Iyi ben uslu durcam meteoroloji okuyayim da mod olurum zaten yani yaparsiniz
Şimdilik böylesi uygun
-
Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
-
- Resmi Gönderi
Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
HAYDİ BAKALIM HAYIRLISI hylmz37 inşaallah beklenilen olur.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hazır yaz havası var tatil iyi gelir bazı arkadaşlara
Hangi arkadaşlara hocam? 😂(!) Eren
-
- Resmi Gönderi
Hangi arkadaşlara hocam? 😂 Eren
alıntı yaptıktan sonra etiket atmana gerek yok
Onlar kendilerini iyi bilir
-
alıntı yaptıktan sonra etiket atmana gerek yok
Onlar kendilerini iyi bilir
Tamam hocam.