Daha kış modundan cıkamadık biz 11 dereceyiz en sıcak saatlerde olmamıza rağmen
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Selamlar arkadaşlar yaz geliyor yanacağız
40 lar 45 ler
Severiz
-
- Resmi Gönderi
Selamlar arkadaşlar yaz geliyor yanacağız
40 lar 45 ler
Severiz
Aleykümselam , hoşgeldin..
Bir varım bir yokum dersin adeta.. Nerelerdesin sen?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.
Afyon'da yağış var şu an, dolu yağışı ile başladı.İnsaallah sadece yağış alalım🤲🤲
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Hayırlı akşamlar Mustafa abi. Sağlık sorunları yaşadım işi gücü bıraktım memlekete döndüm küçük bir dükkan açtım dinleniyorum Mustafa abi artık daha iyiyim yorucu işler belli bir yaştan sonra emekli ediyor insanı
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar Mustafa abi. Sağlık sorunları yaşadım işi gücü bıraktım memlekete döndüm küçük bir dükkan açtım dinleniyorum Mustafa abi artık daha iyiyim yorucu işler belli bir yaştan sonra emekli ediyor insanı
Geçmiş olsun abim..
Hayırlısı neyse o olsun senin için inşaallah..
🤲🤲
-
Geçmiş olsun hocam
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Gigabyte G5 MF-E2EE333SD i5 12500H 8GB 512GB Gen4 SSD 6GB RTX 4050 15.6 Dos Gaming NotebookGigabyte G5 MF-E2EE333SD i5 12500H 8GB 512GB Gen4 SSD 6GB RTX 4050 15.6 Dos Gaming Notebook fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin…www.sinerji.gen.trBedava fiyat bu piyasada laptop alacaklar kaçırmayın
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi