- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
4-5 gün oldu hala geçmedi bu his ya yutkunmakta zorlanıyorum hala
Gecer gider inşaallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler herkese..
4-5 gün oldu hala geçmedi bu his ya yutkunmakta zorlanıyorum hala
Gecer gider inşaallah
Hayırlı günler herkese.
Her ne kadar her mevsim gerekli olsa da bende mevcut olan psikolojik sorunlar sebebiyle bana en çok zihinsel zarar veren mevsim yaz mevsimidir. O kadar derdin arasına birde sıcak hava ekleniyor, evin içerisinde ter dökmekten bir hal oluyorum. Moralime olumsuz etki ediyor.
Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
Bayrama da kavuşmak nasip oldu bugun daha iyi hissediyorum inşallah daha iyi olurum ve herkese saglik nice guzel bayramlar diliyorum
Herkese hayırlı sabahlar, kurban bayramınız mübarek olsun Allah yaptığınız yapacağınız duaları hayırları kurbanları kabul etsin inşallah
Kurban Bayramınız mübarek olsun 🤲
Hayırlı günler herkese
Şuan mersindeyiz sıcaklık konusunda çok küçümseniyor şu sıralar, ama size yemin ediyorum o sıcaklık yanıltıcı gibi bir şey resmen şehir nemden Allah'a emanet olmuş bedava hamam isteyenler Mersin veya adanaya direkt hemen...
Hayırlı günler herkese,iyi bayramlar
Dün gece kötü oldum biraz BT girdim sorun yok diyorlar ama yutkunma güçlüğü var hala ya
Dün gece kötü oldum biraz BT girdim sorun yok diyorlar ama yutkunma güçlüğü var hala ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Fazla takılma
Sorun yok dedilerse yok , bitti gitti demen lazım..
Fazla vücudunu dinleme,kafana takma iyi olmaz Semih
İmdat kurtarın beni bu Mersin'den. Çok zorlanıyorum sıcaktan.
İmdat kurtarın beni bu Mersin'den. Çok zorlanıyorum sıcaktan.
Kaçmaya bak uygun yere Yusuf
Allah'ım Allah'ım, sen günahlarımı affet mahvoldum nemden bu nedir böyle yüce Rabbim
HAVALARINSESİ Ailesinin kurban bayramını kutlar sağlıklı bol karlı günler dilerim