selamın aleyküm geçmiş bayramınız kutlu olsun, ağustos başı 5-15 gibi balıkesir ve çevresi şu andaki istatistiklere bakıldığında nasıl duruyor ?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
selamın aleyküm geçmiş bayramınız kutlu olsun, ağustos başı 5-15 gibi balıkesir ve çevresi şu andaki istatistiklere bakıldığında nasıl duruyor ?
Aleykumselam abim, hoşgeldin..
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
Balıkesir ve çevresine bir göz atar arkadaşlar ama vade epey uzun
-
- Resmi Gönderi
Ve aleykum selam. 5 15 ağustos şimdilik uzak duruyor. Vakti gelince bu konudan yazarım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu haberler yine bir şeyler fısıldamaya başladı yok sıcaklık rekorları kırılacak, yok sivrisinek artışı patlaması. Çok kötü bir şeyler hissediyorum yine ama hadi hayırlısı çok ilginç
-
Buradan da uyarıyı verelim şimdiden bir değişiklik olmaz ise
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bartın Amasra ilçesi - Kastamonu Bozkurt hattı özellikle son güncellemede daha tehlikeli görünüyor
-
- Resmi Gönderi
Bartın Amasra ilçesi - Kastamonu Bozkurt hattı özellikle son güncellemede daha tehlikeli görünüyor
:olumlu: eline sağlık abim.. Sıkıntı olmaz inşaallah
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yaz mevsiminde genelde sıcağın suçu olmuyor ne yapıyorsa nem yapıyor.
-
Ya 16-17 temmuz çok kötü korkunç sıradan bir gün olmayacak, gibi. Yazı en seven kişi bile illalah edecek diyim size. Can kayıpları felanda olur sıcaktan herhalde
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi günler. Meteorolojik olarak hareketli olan bu zamanlarda bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarilarimiza orada da devam ediyoruz.
https://twitter.com/HavalarinSesi?t=zeql8hWRh8j3X-Xapmr0Og&s=09
-
Threads ı nasıl buldunuz,indirdiniz mi?
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi günler. Meteorolojik olarak hareketli olan bu zamanlarda bizi Twitter'da takip etmeyi unutmayın. Aktif paylasim ve uyarilarimiza orada da devam ediyoruz.
Eline emeğine sağlık abim..
Takip edelim HS Twitter hesabını 👍
Ne olduğunu bile ben bilemedim ki
Oyun mu?
-
Ne olduğunu bile ben bilemedim ki
Oyun mu?
yok abim twitter gibi bir uygulama.Sosyal medya yani
-
- Resmi Gönderi
He indirdim ben . Sarıyor bence uygulama .
Takipleselim
-
Hava şuan tam anlamıyla mükemmel 20-25 dakika önce yağan yağmurla Beraber sıcaklık iyice düştü arada kuzeyli rüzgar esiyor evin içine giren hava neredeyse üşütüyor insanı.
-