İsrâfil, el-Kazvinî (1270)
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Azerbaycan ile yeni bir savaş olasılığı yüksek
ABD geçenlerde hiçbir ülkeye satmadığı F-22'leri, Ürdün'e; artan Rus tehlikesi yüzünden yerleştirdi. İran- Abd, İsrail savaşı kaçınılmaz. Ne zaman olur, belirsiz. Ancak çok yakın olduğu atılan hamlelere göre anlaşılıyor. Ayrıca İran milisleri geçenlerde Deyra-zor sınırına yerleşti. Savaşın ordan patlama ihtimali yüksek.
-
''Putin'den Polonya'ya uyarı: Stalin'in hediyesini hatırlatacağız''
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Polonya Nato üyesi. Putin Polonya'ya savaş açma cesaretini gösterebilir mi? Burada devreye Wagner paralı askerleri giriyor. Şuanda Wagner Belarus'ta, Belarus ordusunu eğitiyor. Putin Polonya'ya Belarus üzerinden yanıt verecek.
-
Tayvan meselesinde ise ABD ve Çin direkt karşı karşıya gelecek. Eğer Çin Tayvan'ı işgale başlarsa, ABD müdahle etmezse; Tayvan, Çin toprağı olur.
-
Economist'in hazırladığı Rusya'ya destek veren ülkeler: Doğu-Batı bloklarının dünyada gösterimi de diyebiliriz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler dilerim.
-
- Resmi Gönderi
Lgs sonuçları açıklandı arkadaşlar bilginize.
-
- Resmi Gönderi
Elazığ'da 2 bin 500 rakımlı Akdağ’ın yaylasında ailesiyle birlikte hayvancılık yapan 14 yaşındaki Muhammet Halil Yazar, Liselere Geçiş Sınavı'ndan (LGS) 494 puan alarak Türkiye ikincisi oldu.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
Kalem yığınlarıyla yapılan bir çalışma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Havist ustanın açmış olduğu programa herkesi bekliyoruz arkadaşlar.
Havaların sesi threads hesabını takip edebilirsiniz.
Threads hesap linkihttps://www.threads.net/@sesihavalarin
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm, hayırlı sabahlar.
Fotoğraf: Bitlis/Adilcevaz
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm, hayırlı sabahlar.
Fotoğraf: Bitlis/Adilcevaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aleyküm selam hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
-
Ankara nın denizi daha iyi diye biliyordum ama😂😂
-
- Resmi Gönderi
Bende girdim sınava sonuç şöyle geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Depreme rağmen, hiç çalışma fırsatım olmamasına rağmen 1 aylık çalışma ile böyle bir sonuç elde ettim. Ankara Hukuk istiyordum. Sanırım Whisper dayının yanına gideceğiz
-