Bolu’da eğitim öğretime 1 gün ara verilmiş bu sezonun ilk il geneli tatili oldu yanılmıyorsam
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sinan abim kış ile ilgili tahminlerin ne zaman gelicek
-
- Resmi Gönderi
''7 yaşındaki bir çocuğun zekasını taşıyan ve birbirlerinden öğrenme yeteneğine sahip
Yeni Kaledonya kargalarını İsveç'te bir şirket
işe almış.
Kargaların işi sokaklara atılan izmaritleri toplamakmış.
Yetkililer ciddi tasarruf sağlayan bu kargalara hizmet karşılığında karınlarını doyuruyormuş...
😊 Yetkili 'Kargalara sigara izmaritlerini toplamayı öğretebiliriz ancak insanlara izmaritlerini yere atmamayı öğretemiyoruz' demiş.''
Alıntı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bolu’da eğitim öğretime 1 gün ara verilmiş bu sezonun ilk il geneli tatili oldu yanılmıyorsam
Zonguldak da öyle
-
- Resmi Gönderi
Sinan abim kış ile ilgili tahminlerin ne zaman gelicek
Böylesi çok iyi genel konuşmaya gerek yok bence
Gidişat iyi gerekli olduğunda sistem konusu açılır
Uzun maratona gerek kalmadı
-
- Resmi Gönderi
Atmosferrr hoşgeldiniz,
Hayırlı akşamlar herkese
-
Hele hele Sinan abi bizim film tavsiyeleri işi ne oldu, 🙃
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar. Rica ediyorum herhangi bir kişi ,kurum veya herhangi bir sayfa hakkında iyi kötü herhangi bir şey yazmayın. Hobi için eğlence için buradayız. Ortamımızı bozmadan yazmaya dikkat edelim . İyi forumlar 🤗
-
Arkadaşlar. Rica ediyorum herhangi bir kişi ,kurum veya herhangi bir sayfa hakkında iyi kötü herhangi bir şey yazmayın. Hobi için eğlence için buradayız. Ortamımızı bozmadan yazmaya dikkat edelim . İyi forumlar 🤗
Ben diyeceğimi dedim kardeşim, Eyvallah.
-
Gözüme çarptı bir üyelik satın aldım ama ne oldu şimdi bilmiyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gözüme çarptı bir üyelik satın aldım ama ne oldu şimdi bilmiyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan başkan bakar Yusuf,bizi aşar o iş
-
Sinan başkan bakar Yusuf,bizi aşar o iş
TL diyince gerçek para sandım, ilk düşündüğümde gitti paralar dedim tabii 5 sn sürdü bu düşünce 🙃
-
- Resmi Gönderi
TL diyince gerçek para sandım, ilk düşündüğümde gitti paralar dedim tabii 5 sn sürdü bu düşünce 🙃
Bir şey olmaz
-
Bir şey olmaz
Ben bu aboneliği aldım, fakat neyden yararlanmaktayım, ne olmakta hiç bir bilgim yok.
-
- Resmi Gönderi
Ben diyeceğimi dedim kardeşim, Eyvallah.
Fazla demişsin. Forum olarak konusmussun fakat ben ya da biz öyle kimseden nefret etmeyiz. Bir alip veremediğimiz yok. Borcumuz, alacağımız vereceğimiz yok. Sıkıntı da yok. 🫡
-