The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunu kullanmanı şiddetle öneririm birde fito krem var neutrogina el bakım kremleri de işini görür
Elimde o krem var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunu kullanmanı şiddetle öneririm birde fito krem var neutrogina el bakım kremleri de işini görür
Elimde o krem var
Semih Ö. 👍
Semih Ö. 👍
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Düzenli kullan yararını göreceksin dermatolojiye bende gittim gecen yıl bu kremi ve fito kremi önerdi neutrogena da kullanabilirsin dedigim gibi
Düzenli kullan yararını göreceksin dermatolojiye bende gittim gecen yıl bu kremi ve fito kremi önerdi neutrogena da kullanabilirsin dedigim gibi
Sabah akşam mı kullanayım yatmadan önce sürmem yeterli mi
Sabah akşam mı kullanayım yatmadan önce sürmem yeterli mi
Sabah ve akşam yatmadan sürebilirsin istersen öğlen de sürebilirsin günde 2-3 kez süreceksin
Sabah ve akşam yatmadan sürebilirsin istersen öğlen de sürebilirsin günde 2-3 kez süreceksin
Eczaneye gidip alabilir miyim reçetesiz direkt bu kremi
Çünkü yarısı bitmiş kutunun
Eczaneye gidip alabilir miyim reçetesiz direkt bu kremi
Valla ben reçete ile almıştım cildiyeye gitmiştim bu tarz şikayetle onları yazmıştı bende aldım internetten biraz araştırmanı öneririm onu tam bilemiyorum
dark and cold satılıyormuş dostum
dark and cold satılıyormuş dostum
Teşekkür ederim kimden öğrendin 😅
Yapay zeka copilottan faydalandım dark and cold
Yapay zeka copilottan faydalandım
dark and cold
Chat gpt🙃
Fito krem de iyidir ona da bakabilirsin
Benzoxin jel krem var birde o da 3.önerim olabilir sana
Benzoxin jel krem var birde o da 3.önerim olabilir sana
EyvAllah bugün yatmadan önce elime excipial lipo süreceğim sabah akşam uygularım sonra
EyvAllah bugün yatmadan önce elime excipial lipo süreceğim sabah akşam uygularım sonra
Düzenli 1 hafta kullan etkisini görürsün