Saadet geçmiş olsun acil şifalar tez vakitte
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Buyrun
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Castiello68 ustam yok ama esprili mesajlarından iki adet aldım geldim arşivden
Bunlarda 2021 den Şubat ayından
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
-
Bu arada ben çocukken kar'ı ağzımda tutup erittikten sonra dişimin arasından fıskiye yapardım 🙃
-
- Resmi Gönderi
Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar
-
Castiello68 hoş geldin reis
-
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar
Hocam inşallah ya çok zorlanıyorum bütlere kaldım Tekirdağ soğuk bi bakayım dedim birde ne göreyim unutlmamışım. 🙏
-
Castiello68 hoş geldin reis
Hoşbulduk agam
-
Bu akşam ve gece gerçekleşecek düşey hız hadiseninden dün akşam haberim olmasa yatağa yatar görsel kar yağışına şahit olamazdım gece en fazla 00:30 a kadar uyumam umarım o saate kadar lapa lapa kar yağışını görürürüm yağışta kuvvetli..
-
İyi günler HS ailesi. Castiello68 Hoşgeldin
-
Semih Ö. Dün gece elime sürdüğüm krem tahrişli bölgelerimi yumuşattı ve rahatlama sağladı ayrıca çirkin görüntüsünüde almış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünkü görüntü böyleydi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. Dün gece elime sürdüğüm krem tahrişli bölgelerimi yumuşattı ve rahatlama sağladı ayrıca çirkin görüntüsünüde almış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dünkü görüntü böyleydi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sevindim dostum buna ama 1 hafta daha kullanmanı öneririm
-
Sevindim dostum buna ama 1 hafta daha kullanmanı öneririm
EyvAllah sadece anlık rahatlama sağladı denilebilir sürmesem yarın yine başlar yanii.
-
Arkadaşlar Tekirdağ'da durumlar neler varmı kar yağışı hava 3 derece şuan
-
- Resmi Gönderi
-