- Resmi Gönderi
Neden abi
Uykusuz kaldım ondan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeden abi
Uykusuz kaldım ondan
Uykusuz kaldım ondan
Korktum abi bend3 sistem gitti zannettim
Hayırlı günler herkese
Korktum abi bend3 sistem gitti zannettim
sistem gitti Sinan abi de kaçıyor😃
İyi öğlenler kuaförde her türlü bakımımı yapıyoruz. IMG_20240122_143146.jpg
Kışın başka güzelsin Zonguldak 11947523_1646435612281610_5009970768802784329_n.jpg
Halen uyumadım Whisper abi
O zaman GFS de içelim
O zaman GFS de içelim
O kadar kalamam abi
Uyku problemin uzun süre devam ederse psikiyatriste git serex veya cedrina diye ilaç yazar, ben cedrina sayesinde uyuyabiliyorum artık sadece arada sabahın 6 ya da 7 sinde uyanmalarım oluyor ama yarım saate geri uyuyabiliyorum. Yüzde 90 atlattım bu uykusuzluğu yanii.
Uyku problemin uzun süre devam ederse psikiyatriste git serex veya cedrina diye ilaç yazar, ben cedrina sayesinde uyuyabiliyorum artık sadece arada sabahın 6 ya da 7 sinde uyanmalarım oluyor ama yarım saate geri uyuyabiliyorum. Yüzde 90 atlattım bu uykusuzluğu yanii.
pazar sabah 6 da eve girdik o yüzden
Uyku problemim yok yattım mışıl mışıl uyuyorum gece güncellemesine kalırsam uykusuz kalıyorum onu dediğim cumartesi gecesi uyumadık sabah uyuduk geç uyandık sonra biraz denge bozuldu oda yatarım 1 saat sonra düzelir
Buyrun arkadaşlar
havalarinsesi.com/forum/thread/?postID=338753#post338753Hayırlı geceler olsun