- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Model sonu gfs 3 güncellemedir Karadenizden sistem veriyor yanlış anlaşılmasın geleceğini şuan için tahmin etmiyorum fakat çok dikkatimi çekiyor.
-
Model sonu gfs 3 güncellemedir Karadenizden sistem veriyor yanlış anlaşılmasın geleceğini şuan için tahmin etmiyorum fakat çok dikkatimi çekiyor.
Hadi inşallah hocam 👏🏻
Bizleri de bilgilendirirsiniz
-
Hadi inşallah hocam 👏🏻
Bizleri de bilgilendirirsiniz
Ben hoca değilim estağfurullah. Acemi birisiyim benim tahminlerimide fazla dikkate alma ama olurda doğru tahmin yaparsam tabii ki tebrik edersiniz 😊
-
- Resmi Gönderi
Süper ay , bugün kaçırmayın
Anlık Afyon fuar alanı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yalan hepsi kimsenin önlem aldığı yok göz göre göre dünyayı ısıtıyorlar.
-
- Resmi Gönderi
10 B ifade · 3,1 B paylaşım | Beyin ne muhteşem bir nimet. Tefekkür... | Ömer Faruk | omarkuzey · Orijinal SesBeyin ne muhteşem bir nimet. Tefekkür.... omarkuzey · Orijinal Seswww.facebook.com -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun.
-
- Resmi Gönderi
Dmax "fırtınanın kalbinde"belgeseli var..
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun
-
- Resmi Gönderi
Kamboçya'daki Bambu Köprüsü, geleneksel mühendislik ve toplumsal dayanıklılığın inanılmaz bir örneğidir. İşte köprüyle ilgili bazı ilginç noktalar:
- Tamamen bambudan yapılmış, metal veya beton desteksizdir.
- Arabaların ve yüzlerce insanın ağırlığını taşıyacak şekilde tasarlandı.
- Skuon'u ülkenin geri kalanına bağlayan Mekong Nehri'ni kapsıyor.
- Sel sularına dayanacak şekilde her yıl tahrip olanlar sökülüp yeniden inşa ediliyor.
- Yerel halkın el becerikliliğini ve yaratıcılığını gösterir.
- Birçok kişi tarafından günlük olarak kullanılan, toplum için hayati bir ulaşım bağlantısı.
Bu köprü, sürdürülebilir ve işlevsel bir altyapı oluşturmak için geleneksel bilgi ve becerilerin nasıl kullanılabileceğinin dikkate değer bir örneğidir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler HS ailesi
-