İyi akşamlar HS ailesi, hayırlı Cumalar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Selamunaleykum hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hayırlı günler.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun.
-
- Resmi Gönderi
Selamunaleykum hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hayırlı günler.
Hayırlı günler olsun.
Aleykumselam, hayırlı günler , hayırlı Cumalar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar. Bir diziye başladım. Türkiye’nin en iyisi diyip tartışmayı başlatayım. Sizce hangi dizi ?
Pek fazla dizi izlemem lakin ezel dizisini tek geçerim. Bir de yeni başlayan Deha dizisi var o da güzel
-
- Resmi Gönderi
Pek fazla dizi izlemem lakin ezel dizisini tek geçerim. Bir de yeni başlayan Deha dizisi var o da güzel
Bir hafta önceye kadar ben de Ezel’i tek geçerdim. Ortak çıktı 😃
-
Akasya Durağı , Miskinler Tekkesi, Avrupa Yakası tarzı diziler güzel.
Türkiye’nin en iyisi diyorsanız muhtemelen Ezel, Behzat Ç veya benim tahminim olan Kurtlar Vadisidir. -
- Resmi Gönderi
İyi geceler..
Dizi zor seçerim,severim.
Düşünmek lazım
-
Akasya Durağı , Miskinler Tekkesi, Avrupa Yakası tarzı diziler güzel.
Türkiye’nin en iyisi diyorsanız muhtemelen Ezel, Behzat Ç veya benim tahminim olan Kurtlar Vadisidir.Yazılanların hepsi doğru bence de
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar Cümleten
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
diziden anlamam ama tum sezonlari bitmis dizilerden bazilarini 3-4 gun bazisi 1 haftadan fazla izler bitirirdim eskiden. simdi firsat olmuyor
iyi aksamlar herkese... -
- Resmi Gönderi
Bir sorun olmazsa gece güncellemesini 12 şer saat arayla paylaşacağım. Bilginiz olsun. Beklerim herkesi 👀🙋🏻♂️
-