- Resmi Gönderi
İyi akşamlar 😊
İyi akşamlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi akşamlar 😊
İyi akşamlar.
Hoşbuldum hemeşehrim naber nasılsın
İyiyim hemşehrim sen nasılsın?
Hoş geldin.
Hoşbuldum hocam
İyiyim hemşehrim sen nasılsın?
İyiyim çok teşekkür ederim hemşehrim
Hayırlı geceler olsun. 8 bölüm kurtlar vadisi izledim. Süleyman Çakır öldü canımız sıkkın. Devam etmek isterdik de erken uyanıyoruz 🙋🏻♂️🤣
Cümleten hayırlı günler.
MGM Uzun Vade Tahmini
25.11.2024 - 01.12.2024
02.12.2024 - 08.12.2024
gunaydinlar....
suan disarida oyle sakin sisli bir hava varki. sanki bizi kandirmaya calisiyor.
Hayırlı günler.
İyi günler HS ailesi
İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum
İyi günlerr normalde Ekim kasım aylarında bir sürü sistem başlığı açılırdı aralığa girmek uzereyiz görünurde sistem yok mu hicc yoksa bu seneden de umutlu değil miyizz ,ben İstanbul adına bir iki karlı örtülü sistem alsbiliriz diye düşünüyorum
İnşaallah abim, fazlası olsun inşaallah.
Hayırlı akşamlar herkese
23-24 sistemine odaklandi suan herkes. sinoptikler diagram lar var diyor. ama kasimdayiz daha ister istemez temkinli olmak gerekli. simdi insanlari bosa heyecana sevk etmek te mantikli degil. ama birseyler de yazmak gerekli oldugundan. satir aralarinda bolgelerde hocalarimiz yaziyorlar kesim kesim.
hayirli aksamlar
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aleykümselam
Buyursun gelsin başkan 👍👍
Nasipse Pazartesi günü Zonguldak Kozlu Esenköy Kampusde rakım etkisi ile sezonun ilk kar tanelerini gorucez gibi görünüyor bakalım neler olacak