Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Herkese hayırlı akşamlar bu arada Ülkemiz için tehtidler devam ediyo gibi tansiyonlar iyice yükseliyor inşallah daha fazla yükselmeden bizede biiey bişey olmadan bir an önce herşey yoluna girerSelam🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hayırlı akşamlar,fazla karışmadan bitsin gitsin inşaallah

Misilleme yapar ülkeler. Birbirleri ile yine orta yolu bulurlar. Çok büyüyeceğini zannetmiyorum ben.

Aynı fikirdeyim,kimse fazlasını istemez

Selamünaleyküm hayırlı geceler.

Aleykümselam hayırlı geceler olsun

• YKS zormuş yine sanırım aldığım geri dönüşlerden bunu anladım bu sürecin içinde değilde dışında olmak daha eğlenceli katılır mısın Sahutt

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

YKS zormuş yine sanırım aldığım geri dönüşlerden bunu anladım bu sürecin içinde değilde dışında olmak daha eğlenceli katılır mısın Sahutt

İllaki bir ölçme değerlendirme olmalı. Fakat 3 sene sınava girip hedefine ulaşmış biri olarak söylüyorum ki sınav sistemi gerçekten rezalet. Eski YGS LYS sistemi bu sistemden katbekat daha iyi.
    Ekstra olarak sorulara baktım. Edebiyatı 22 yapmıştım geçen sene. Bu sene girsem mümkünatı yok 18 falan yaparım anca. Epey detay sormuşlar. Keza coğrafya ve tarih için de aynı şeyi söyleyebilirim. Matematik bence tam ayarındaydı. Geçen seneki matematik bana göre epey zordu. Bakalım hayırlısı olsun herkes için. Sen sınava girdin mi?

• Resmi Gönderi

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hayırlı günler olsun

• İllaki bir ölçme değerlendirme olmalı. Fakat 3 sene sınava girip hedefine ulaşmış biri olarak söylüyorum ki sınav sistemi gerçekten rezalet. Eski YGS LYS sistemi bu sistemden katbekat daha iyi.
    Ekstra olarak sorulara baktım. Edebiyatı 22 yapmıştım geçen sene. Bu sene girsem mümkünatı yok 18 falan yaparım anca. Epey detay sormuşlar. Keza coğrafya ve tarih için de aynı şeyi söyleyebilirim. Matematik bence tam ayarındaydı. Geçen seneki matematik bana göre epey zordu. Bakalım hayırlısı olsun herkes için. Sen sınava girdin mi?

ya zevk için girecektim de unutmuşum tam baktığım gün geç başvurunun son tarihiydi fazla para ödeyecektim de arkadaşlarım vazgeçirdi.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hayırlı günler olsun.