- Resmi Gönderi
Bu akşamki gfs ne yağış bırakmış ne soğuk. Tertemiz kupkuru bir harita. Ne oldu da böyle bir radikal değişiklik yaşandı. Bomboş bir mart ayı bizi bekliyor.
![]()
![]()
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu akşamki gfs ne yağış bırakmış ne soğuk. Tertemiz kupkuru bir harita. Ne oldu da böyle bir radikal değişiklik yaşandı. Bomboş bir mart ayı bizi bekliyor.
![]()
![]()
![]()
Bomboş bir Mart ayı geçirip geçirmeyeceğiniz yaşadığınız yere göre değişir, batı bölgelerde iseniz çok umutlanmayın derim kuru soğuk dışında. ![]()
Sadece Batı değil iç,Kuzey ve Doğu da öyle. Bu akşamki veriler her şeyi tersine çevirdi. Savaşta atılan bombalardan atmosfere yayılan yoğun kimyasal gazların etkisi olabilir mi acaba? Bu bombaları atma emrini verenlerin insan katliamı yaptıklarının. Yanında çevre katliamı yaptıkları hiç akıllarına gelmez mi?
Aifsten güzel bir deneme
Whisper abim diğer gruba atamıyorum seviyem yetmiyor sanırım bunuda çekebilir misin o gruba
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aifsten güzel bir deneme
Whisper abim diğer gruba atamıyorum seviyem yetmiyor sanırım bunuda çekebilir misin o gruba
Nereye alalım veya nereye sen atamiyorsun abim, bakalım.. Kısıtlama yok bildiğim kadarıyla..
İyi akşamlar ve iyi iftarlar dilerim herkese.
Yakınlarda sistem mi var
Yakınlarda sistem mi var
Sistem demeyelim, de küçük sistemcikler olabilir. Bir güncellemede ortaya çıkan bir güncellemede kaybolan sitemcikler. Stabil bir mart ayı beklentisi var işin açıkçası , modellerin gösterdiği.
Nereye alalım veya nereye sen atamiyorsun abim, bakalım.. Kısıtlama yok bildiğim kadarıyla..
Veri paylaşımı analiz grubuna atamıyorum abim ama diger model grubuna atabilirim
Veri paylaşımı analiz grubuna atamıyorum abim ama diger model grubuna atabilirim
Baksın bakalım Sinan usta neden oraya engel var
Baksın bakalım Sinan usta neden oraya engel var
Hayırlı geceler yarın gündüz bakalım
Hayırlı geceler cumartesi teslim inşaAllah siteye çok giremiyorum. ![]()
Hayırlı geceler yarın gündüz bakalım
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler cumartesi teslim inşaAllah siteye çok giremiyorum.
Hayırlı geceler.Kazasiz belasız çabuk git gel abim
Hayırlı geceler cumartesi teslim inşaAllah siteye çok giremiyorum.
Kazasız belasız bekliyoruz seni