- Resmi Gönderi
tebrik bu tahminin karsili degil hocam. gercekten diyecek bir sey bulamiyorum. helal olsun Sinan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturtebrik bu tahminin karsili degil hocam. gercekten diyecek bir sey bulamiyorum. helal olsun Sinan
tebrik bu tahminin karsili degil hocam. gercekten diyecek bir sey bulamiyorum. helal olsun Sinan
Teşekkür ederim
Sinan hocam tahminleriniz ile yaz gelmek bilmiyor. 😂 Şaka bir yana hocam bir önceki sezonları bilmiyorum ama bu sezon tamamen takip ettim muazzam sezon yaşattınız.
Sinan hocam tahminleriniz ile yaz gelmek bilmiyor. 😂 Şaka bir yana hocam bir önceki sezonları bilmiyorum ama bu sezon tamamen takip ettim muazzam sezon yaşattınız.
Teşekkür ederim havalar tam istediğimiz gibi gitti
Marmara da 120 Saatte yani Ayın 13 de Mezeosiklon Oluşumu Var Gene 96 Saatteki Soğukları -13 - 14 Olan Soğuklar Mezeosiklon İle -11 Düşüyor Temp. 850hPa
Mezeosiklon Her iki yakayı da etkileyecek gibi Akşama da Detayları fırsat bulunca yazarım
Zamanın yetişmedi İstanbul Tarihinde Bu Sistemden de Bahsedilecektir diğer hocalarımız yazdı detayları sadece onlara güvenmeye devam edelim .
baslik yakismis hocam.
aciklamalar icin ellerinize saglik takipteyiz.
Selamün aleyküm , hayırlı günler abiler , Allah herkesin işini gücünü rast getirsin insAllah Sinan hocam Balıkesir'in kuzeyi gönen bandırma Manyas uckeni olarak bir ışık var mı acaba ki , değişim mevcut mu , yoksa yine Bursa'nın batısına kaptırdık mi yağışı heyecanımı maruz gör abi , teşekkür ederim
Yağış Sorunu yok sıcaklık sorunu yok
Giresun'un akıbetini sorabilirmiyim? Bu sefer örtü alma ihtimalimiz var mı?
Giresun'un akıbetini sorabilirmiyim? Bu sefer örtü alma ihtimalimiz var mı?
Yağış anında örtü olur 3-10 cm arası diyelim
Vortex Daha Geniş Alana Etki Edecek Gücünü de Beraber Yaşayacağız GFS ye Göre Yorum Yapmıyorum ECMWF Ona Baktım Sanırım
Hocam kolay gelsin vortex oluşumu kesin diyebilirizmiyiz? Kocaeli Gölcük kıyı kesimlerinde kar örtüsü oluşur mu? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...
Vortex Daha Geniş Alana Etki Edecek Gücünü de Beraber Yaşayacağız GFS ye Göre Yorum Yapmıyorum ECMWF Ona Baktım Sanırım
Bence tüm modelleri inceleyip ona göre yazsan daha mantıklı olurdu abi. Bakma ben anlamam bu işten ama bildiğim şeylerde var
Hocam Esenyurt'ta mi kalayım Kocaeli'ye mi gideyim hangi taraf daha şanslı cevaplarsanız çok sevinirim
Akşama tekrardan gözden geçireceğim