Soru ve Cevap Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Her yere
Tamam ona soruyorum ssw nedeniyle subatta 2. Hafta sibirya kökenli sistem varmi Angora
Geri sileceğim Salih
Buraya tıkla hele,ne yazmışsın,ne sormuşsun kısa zamanda.
Yeterli abim,sadece senmisin sadece kar sevdalısı.
Salihh tarafından yazılan gönderiler - HavalarinSesi Meteoroloji Forumu
-
- Resmi Gönderi
Ula daha 3 gün sonrayı çözemiyor adam şubat ikinci haftayı soruyor ama sana ipucu vereyim Sinan başkanın konuları takip et Ocak konusu tam isabet tutturdu (6 Ocak hariç) şubattaki sistemi tutturursa şahane olur
-
- Resmi Gönderi
Allah için konulara el atmaktan vazgeçin.
Takılma yok, silerim mesajlarınızı.
@Salihh sende bak mesaj link attım.
Ona göre davran
-
- Resmi Gönderi
Oraya da yağmıyor diyorum kuresel isinma var iste
Bu dediğin doğru valla Salih ben Ankara’da daha hava da bile kar görmedim
-
Lütfen konuyu gereksiz mesajlar ile meşgul etmeyelim.
-
Salih yüzünden sürekli yorumum siliniyor ya ve nefret ediyorum. Neyse ben daha çok hissiyat olarak 27 şubat 3 mart aralığında iyi bir sistem bekliyorum. Bakalım neler olcak. Sinan benim beklentime yorum yapmak isterse yapmasını beklerim
-
- Resmi Gönderi
Salih yüzünden sürekli yorumum siliniyor ya ve nefret ediyorum. Neyse ben daha çok hissiyat olarak 27 şubat 3 mart aralığında iyi bir sistem bekliyorum. Bakalım neler olcak. Sinan benim beklentime yorum yapmak isterse yapmasını beklerim
Yapayım mı .
-
Yapayım mı .
Sen zamanını daha iyi bilirsin ben beklerim hocam
-
Selamlar herkese . Haftasonu için 27-28-29-30 ocak tarihleri için bi beklentiniz var mı ? 27 ocak cuma günü istanbuldan izmire gitmem gerekiyo ya 29 ya 30 ocak dönücem .. yeni istanbul izmir otobanında sıkıntı yaşar mıyım ?
-
Selamlar herkese . Haftasonu için 27-28-29-30 ocak tarihleri için bi beklentiniz var mı ? 27 ocak cuma günü istanbuldan izmire gitmem gerekiyo ya 29 ya 30 ocak dönücem .. yeni istanbul izmir otobanında sıkıntı yaşar mıyım ?
Merhaba 27 ocak günü İstanbul'da kuvvetli yağış olasılığı var.28 ocak ve 29 ocak günleri yağış olasılığı var ama daha hafif.Aynı durum İzmir içinde geçerli ama 29 ve 30 ocak günleri yağmur daha hafif .Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90.
-
Merhaba 27 ocak günü İstanbul'da kuvvetli yağış olasılığı var.28 ocak ve 29 ocak günleri yağış olasılığı var ama daha hafif.Aynı durum İzmir içinde geçerli ama 29 ve 30 ocak günleri yağmur daha hafif .Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90.
kar yağışı yoksa sorun yok . Bu yağışlar yağmur ise sıkıntı yaşamam önemli olan kar yağışı var mı yeni otobanda sıkıntı çeker miyim eğer kar yağışı varsa ?
Teşekkür ederim bu arada 😊
-
kar yağışı yoksa sorun yok . Bu yağışlar yağmur ise sıkıntı yaşamam önemli olan kar yağışı var mı yeni otobanda sıkıntı çeker miyim eğer kar yağışı varsa ?
Teşekkür ederim bu arada 😊
Çok büyük olasılıkla kar yağışı olmaz hocam. Yüzde 10 olasılıkla havada kar görebilirsiniz o da çok düşük olasılıkla.Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90. İyi yolculuklar.
-
Çok büyük olasılıkla kar yağışı olmaz hocam. Yüzde 10 olasılıkla havada kar görebilirsiniz o da çok düşük olasılıkla.Tahmin gerçekleşme olasılığı yüzde 90. İyi yolculuklar.
Çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻🙏🏻😊😊
-
Çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻🙏🏻😊😊
Ben teşekkür ederim hocam. İstediğiniz zaman foruma soru sorabilirsiniz. İyi yolculuklar.
-