- Resmi Gönderi
Son kez yazıyorum buraya .
27 Aralık’ta Modellerde tam istediğiniz görüntüleri göreceksiniz .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon kez yazıyorum buraya .
Size güveniyoruz üstadım şuan modellerde bir kararsızlık var zaten ama inşallah netleşecek ve hepimiz istediğimiz sistem alacağız hayırlısıyla.
Peki hocam gelme olasığı ne kadar yüzde kaç
İnşallah 🙏
27si yaklaştıkça her güncelleme güzelleşmeye başladı Sinan üstadımıza güveniyoruz.
Hocam sistemde beklentiniz hala aynımı sorun varmı
WRİSCUTTERN ![]()
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Nasıl yani hocam yani sistem değil sistemler mi allacaz bide 6 Ocak sisteminde sıkıntı var mı
Nasıl yani hocam yani sistem değil sistemler mi allacaz bide 6 Ocak sisteminde sıkıntı var mı
Yılın son güncellemelerinde modellerin mükemmel olacağını söylüyor 8 Ocak sistemi için
Sıkıntı yok harika gidiyor.
Ama modeller bı tık bozdu gibi şimdi pek anlamadım İstanbul özelinde kar ihtimali hala var mı ya da ihtimal güçlendi mi 8 Ocak sistemi hakkında son yorumlarınızı bekliyorum hocamm
Ama modeller bı tık bozdu gibi şimdi pek anlamadım İstanbul özelinde kar ihtimali hala var mı ya da ihtimal güçlendi mi 8 Ocak sistemi hakkında son yorumlarınızı bekliyorum hocamm
Şuan bir sistem var görünen ancak günü belli değil modeller senaryolarını deniyor. İşler şu anlık iyi gidiyor. O günlerde bir hareketlenme olacağı aşikar. Takibe devam vade uzun
WRİSCUTTERN
Bu sistem gelirse tarihe geçersin reis