İnşallah gelir artık şu sıcaklar da denize girelim
Şuan uygun hocam aslında 😅 denizde ısındı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşallah gelir artık şu sıcaklar da denize girelim
Yok hocam ya ısınmadı ki soğuk hala su giremiyorum ki her seferinde gidiyorum geri dönüyorum
Güncel diyagram gfs ana çıktı sırıtmış hafta onu serinlikle beraber yagmur olasılığı var ama düşük ihtimal ull doğuya çok kaydı yinede yağmur gorurcez bence
Devamında yeni sıcak atak belli oluyor ortalamayı yukarı cekmis temmuz 10 gibi tekrar bir düşüş gözüküyor vade uzun artık gelebilecek en ufak serinlik bile bu sicakla karşılaşınca patlamaya hazır bomba gibi olur
Yok hocam ya ısınmadı ki soğuk hala su giremiyorum ki her seferinde gidiyorum geri dönüyorum
Poyraz etkili biraz ani değişim yapabilir deniz suyu sıcaklığında tabi gittiğiniz denize göre de değişir ben Karadeniz için diyorum marmara da etkileniyor poyraz dan
Poyraz etkili biraz ani değişim yapabilir deniz suyu sıcaklığında tabi gittiğiniz denize göre de değişir ben Karadeniz için diyorum marmara da etkileniyor poyraz dan
Ben yalova da yaşıyorum hocam sadece bana yakın çınarcık denizine gidiyorum ama hep soğuk bi türlü sıcaklamadı
Ben yalova da yaşıyorum hocam sadece bana yakın çınarcık denizine gidiyorum ama hep soğuk bi türlü sıcaklamadı
Baktim 21 derece gösteriyor evet tam ısınmamış haklısınız en azından 24 25 derece olsa iyi olurdu
Baktim 21 derece gösteriyor evet tam ısınmamış haklısınız en azından 24 25 derece olsa iyi olurdu
Aynen evet hocam temmuz ağustos ayında sizce nasıl olur hocam
Aynen evet hocam temmuz ağustos ayında sizce nasıl olur hocam
Valla bana kalsa denizin en güzel zamanı ağustos eylül derim hem su ısınmış oluyor hemde hava çok sıcak olmuyor tam ortası
Bu gidişatla özellikle suan içinde olduğumuz sıcak atak sonrası artış net olur burda önemli olan rüzgar bence deniz planınızı rüzgara göre yapın
Rüzgarı soracak olursanız poyraz kuvvetli esecek buda hem dalgalı hemde deniz suyunun soğumasını sağlıyor ayın 7 8 gibi poyraz yavaslayabilir takip edip gitmeniz çok daha iyi olur
Valla bana kalsa denizin en güzel zamanı ağustos eylül derim hem su ısınmış oluyor hemde hava çok sıcak olmuyor tam ortası
Bu gidişatla özellikle suan içinde olduğumuz sıcak atak sonrası artış net olur burda önemli olan rüzgar bence deniz planınızı rüzgara göre yapın
Peki hocam rüzgar ne durumda olur sizce
Rüzgarı soracak olursanız poyraz kuvvetli esecek buda hem dalgalı hemde deniz suyunun soğumasını sağlıyor ayın 7 8 gibi poyraz yavaslayabilir takip edip gitmeniz çok daha iyi olur
.
Basra Afrika kombinasyonu 🔥☀️
26 HAZİRAN
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
İki güncellemedir ana çıktı ortalamadan çok yüksek sıcaklık veriyor senaryolar da destekleyen var ama ortalama biraz daha insaflı şuanlık tabi
26 HAZİRAN
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ