ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Güncel diyagram gfs ana çıktı sırıtmış hafta onu serinlikle beraber yagmur olasılığı var ama düşük ihtimal ull doğuya çok kaydı yinede yağmur gorurcez bence

Devamında yeni sıcak atak belli oluyor ortalamayı yukarı cekmis temmuz 10 gibi tekrar bir düşüş gözüküyor vade uzun artık gelebilecek en ufak serinlik bile bu sicakla karşılaşınca patlamaya hazır bomba gibi olur

• Yok hocam ya ısınmadı ki soğuk hala su giremiyorum ki her seferinde gidiyorum geri dönüyorumSelam

Poyraz etkili biraz ani değişim yapabilir deniz suyu sıcaklığında tabi gittiğiniz denize göre de değişir ben Karadeniz için diyorum marmara da etkileniyor poyraz dan

• Poyraz etkili biraz ani değişim yapabilir deniz suyu sıcaklığında tabi gittiğiniz denize göre de değişir ben Karadeniz için diyorum marmara da etkileniyor poyraz dan

Ben yalova da yaşıyorum hocam sadece bana yakın çınarcık denizine gidiyorum ama hep soğuk bi türlü sıcaklamadıSelam

• Aynen evet hocam temmuz ağustos ayında sizce nasıl olur hocam

Valla bana kalsa denizin en güzel zamanı ağustos eylül derim hem su ısınmış oluyor hemde hava çok sıcak olmuyor tam ortası

Bu gidişatla özellikle suan içinde olduğumuz sıcak atak sonrası artış net olur burda önemli olan rüzgar bence deniz planınızı rüzgara göre yapın

• Rüzgarı soracak olursanız poyraz kuvvetli esecek buda hem dalgalı hemde deniz suyunun soğumasını sağlıyor ayın 7 8 gibi poyraz yavaslayabilir takip edip gitmeniz çok daha iyi olur

• Valla bana kalsa denizin en güzel zamanı ağustos eylül derim hem su ısınmış oluyor hemde hava çok sıcak olmuyor tam ortası

Bu gidişatla özellikle suan içinde olduğumuz sıcak atak sonrası artış net olur burda önemli olan rüzgar bence deniz planınızı rüzgara göre yapın

Peki hocam rüzgar ne durumda olur sizce

• Resmi Gönderi

26 HAZİRAN

GFS

AKŞAM GÜNCELLEMESİ

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

İKİNCİ YARI

• Resmi Gönderi

26 HAZİRAN

ECMWF

AKŞAM GÜNCELLEMESİ