- Resmi Gönderi
İstanbul ahalisi şu %97 kar durumu nasıl olacak gün gelsede görsek.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul ahalisi şu %97 kar durumu nasıl olacak gün gelsede görsek.
İstanbul ahalisi şu %97 kar durumu nasıl olacak gün gelsede görsek.
Bol yıldızlı
Dışarıda bir ayaz var allah evsizlere yardım etsin
Dışarıda bir ayaz var allah evsizlere yardım etsin
Evet kar kış severiz ama tuzumuz kuru.. Dediğin gibi Allah evsiz insanlara,kursa kuşa yardım etsin.
Ama önce belediyeler sonra da canlılar için bizler şartları sağlamalıyız
Elden geldiğince tabi ki.
Kurt, kuş , kedi, köpek doğası gereği karnı toksa kolay kolay teslim olmaz ve yaratılış gereği yaşamına devam eder..
Aç kalmasınlar yeterlidir sokak canlıları
Ben 2 ay önce sagnak yagısta 1 haftalık bir kedi buldum öyle şeyleri çok severim şuan yanımda yatıyor hocam maşallah büyüdü de 😂
Ben 2 ay önce sagnak yagısta 1 haftalık bir kedi buldum öyle şeyleri çok severim şuan yanımda yatıyor hocam maşallah büyüdü de 😂
Ne güzel ne güzel
Köyde benim de belalım var ,oda sabahlara kadar bende kalır, gündüz nerelerde bilmem,akşam olunca hem yemek hem teneke sobaya koşar gelir
Pek sevdirmez ama sevimli mi sevimli
Ne güzel ne güzel
Köyde benim de belalım var ,oda sabahlara kadar bende kalır, gündüz nerelerde bilmem,akşam olunca hem yemek hem teneke sobaya koşar gelir
Pek sevdirmez ama sevimli mi sevimli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sarmal büyüyünce çok fena bir cins bendeki de tekir tırmanmadık yer bırakmıyor gece yatınca yastığın üstüne konuyor
Etkili yağış var
Geçmiş olsun buradan zor döner.

İstanbul kar göremez böyle gelirse
Kış nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bu paternden 5 cm bile kar çıkaramazsak iyice umudumu yitirmeye başlayacağım.
Kış nasıl başlarsa öyle gidiyor. Bu paternden 5 cm bile kar çıkaramazsak iyice umudumu yitirmeye başlayacağım.
Kar bir daha yağmaz olarak algılanmasın mesajım. Zaten her çıktıya (iyi-kötü) temkinli yaklaşıp abartılı tepki vermiyorum ama bundan sonraki sistem ihtimallerine daha temkinli yaklaşırım. Bu durum ister istemez umutsuzluk yaratıyor.