-12 ve karayelle yağmur yağarsa ilk defa böyle birşey görürüm imkansız böyle bise
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Ara güncellemesi bakalım ne diyecek
Artık zor Sinan başkan. Ara güncelleme yaptı Gfs zaten. Elle tutulur 1 Ocak var. Orada ne denk getirirsek artık.
-
- Resmi Gönderi
Ekran ile taşıma edelim, çok arkalarda kaldı.. Emeğine sağlık wriscuttern
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Arka arkaya sistem ihtimali görmemiz 2022 'yi aklıma getiriyor
-
Şuna bak kılpayı kaçırdık;(
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şuna bak kılpayı kaçırdık;(
hangi tarih bu
-
- Resmi Gönderi
Fotoğrafı yüklendikten sonra yanında olan noktaya tıklayalım atmadan küçük haldeyken ve tam boyutlu seçeneğine tıklayıp atalım,o zaman görselin denk olur
Üstteki mesajını düzelttim abim
-
hangi tarih bu
İcon güncellinirken 3 ocak
-
Fotoğrafı yüklendikten sonra yanında olan noktaya tıklayalım atmadan küçük haldeyken ve tam boyutlu seçeneğine tıklayıp atalım,o zaman görselin denk olur
Üstteki mesajını düzelttim abim
Tmm abecan bilmiyordum valla kusura bakmayın inşaAllah 🙂
-
- Resmi Gönderi
İstanbulda şile veya ağvada cm hesabı yapılabilir geri kalan yerler lokal olarak örtü yapabilir çim araba vs anadolu yakası için.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakalım ne olacak
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakalım ne olacak
Ya Ecmwf de hata var yada gfs de ikisinden biri patlayacak. Gfs diyor ki saat 20:00 sonra Anadolu yakası 7-9 derece birden düşecek diyor. Ecmwf ise hayır 3-5 derece inecek der. Rüzgar yönünde iki modelde sorun yok. Fakat sıcaklık açısından bariz 2 kat fark var. Sancaktepe örnek alırsak şuan 11 derece saat 20:00 sonra Max 3 derece diyor gfs. Ecmwf ise 11 dereceden Max 6-7 derece düşer diyor bu yüzden kar mı kky yağmur mi olacak karmaşası var
-
- Resmi Gönderi
Benim de aklıma yatmıyor değil gelişen yağış lodos Güneyli sıcak hava taşıyor. Zaten sıcaklıkların 2 haneli rakamlara çıkmasının sebebi. Tutucu bir kar olacağını zannetmiyorum rüzgar kareyel tek elde tutulur koz o yoksa kardan kimse bahsetmez. Lapa lapa iri taneli sulu şekilde araba çim üzerinde tutan kar görebiliriz
-
- Resmi Gönderi
11.9 oldu
-