İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• 2 atak modellerde baya kuvvetli geliyor ayrıca sistemin süresi uzayabilir gücü de artabilir. Okulların tatil olması konusu içinde İstanbula 5-10 cm civarı da yağsa genel olarak tatil ederler ertesi günde aynı şekilde 3-4 cm kar yağsa buzlanma vs diyecekler derken 2-3 günlük tatil olayı olabilir dedim.

Sistemi tabiki güçlü bekliyorum işin içinde siklon var ne yapacağını kestiremedigimiz için efsane de yapabilir geciştirme karda

Hocam eline sağlık, eyvallah.ECM biraz moralleri bozdu,tüm motivasyon gitti,bu da işin bizimle ilgili kısmı.

Selamlar.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Çerçeveletip duvara as

• Ecmwf ara güncellemeyi 12-14 ocak için beğendim. Her güncellemede azor iyileşmeye devam ederse çok daha iyi bir sistem alabiliriz. Ecmwf ısrarı güzel B)

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Ecmwf ara güncellemeyi 12-14 ocak için beğendim. Her güncellemede azor iyileşmeye devam ederse çok daha iyi bir sistem alabiliriz. Ecmwf ısrarı güzel B)

mgm neden böyle ki o zaman kky inadından vazgeçmiyor

Şu GFS'yi de bir yola getirebilsek,içimiz rahatlayacak.Ecm ile ikisi aynı fikirde olmadığı zaman rahat edemiyoruz,hep bir tedirginlik duyuyor insan.

• Şu GFS'yi de bir yola getirebilsek,içimiz rahatlayacak.Ecm ile ikisi aynı fikirde olmadığı zaman rahat edemiyoruz,hep bir tedirginlik duyuyor insan.

Gfs tam olarak iskandinavyayı çözemüyor ecmwf daha başarılı bu konuda çözebilirse dönüş bekleyebiliriz.

• Sabah ECMWF :bakış:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Sabah ECMWF :bakış:

Anadolu yakası KARabatak