Yıldırım düştü
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Sanki lodos değil hava üşütüyor
-
- Resmi Gönderi
Yıldırım düştü
Nereye
-
Nereye
Araba içinde bekliyorum abi. Muhtemelen çok yakın bir yere düştü ışık ve ses kuvvetliydi.
-
- Resmi Gönderi
Araba içinde bekliyorum abi. Muhtemelen çok yakın bir yere düştü ışık ve ses kuvvetliydi.
1 kaç saat devam eder gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sabaha göre düzelme var biraz yarın sabah için görsel görüntü olsa yine kardır ama trafik sıkıntıya girer
-
1 kaç saat devam eder gibi
İndim abi eve kadar bir şekilde 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sabaha göre düzelme var biraz yarın sabah için görsel görüntü olsa yine kardır ama trafik sıkıntıya girer
Garantici olursam bu yağışı 170 metre üzeri saf kar olarak kurtarır diyorum. Yaşayıp görmek lazım diyagramda ihtimaller bu vadede bile yarı yarıya
-
27 Temmuz 2017’den beri böyle bir fırtına görmedim konumumda. Marmara denizi üzerinden bant yakaladık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ah bu hava 0 derecenin altındayken olsaydı kar 3-4 gün yerden kalkmazdı
-
Yağışın arkası var. Su baskını riski yüksek, dışarıda işi olanlar fırtınaya dikkat etsin.
-
Hocam bi açıklama yapılmadı bu gece kar var mı tutucu kar olacak mı
-
Hocam bi açıklama yapılmadı bu gece kar var mı tutucu kar olacak mı
Bu gece tutucu kar yok. En iyi ihtimalle Aydos vs.. gibi İstanbul’un en yüksek konumlarında ince örtü olur. Yağışın son demlerinde 170mt+ saf kar görür. Alçak kesimlerde en iyi ihtimalle kky bekliyorum.
-
Yarın sabah havada kar pazar öğleden salı öğlene kadar tutucu kar alsak çok güzel olur
-
En sevdiğim hava kasvetli havadır
-