İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sabaha göre düzelme var biraz yarın sabah için görsel görüntü olsa yine kardır ama trafik sıkıntıya girer

Garantici olursam bu yağışı 170 metre üzeri saf kar olarak kurtarır diyorum. Yaşayıp görmek lazım diyagramda ihtimaller bu vadede bile yarı yarıya

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• 27 Temmuz 2017’den beri böyle bir fırtına görmedim konumumda. Marmara denizi üzerinden bant yakaladık.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Yağışın arkası var. Su baskını riski yüksek, dışarıda işi olanlar fırtınaya dikkat etsin.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Hocam bi açıklama yapılmadı bu gece kar var mı tutucu kar olacak mı

Bu gece tutucu kar yok. En iyi ihtimalle Aydos vs.. gibi İstanbul’un en yüksek konumlarında ince örtü olur. Yağışın son demlerinde 170mt+ saf kar görür. Alçak kesimlerde en iyi ihtimalle kky bekliyorum.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Diagramme GEFS

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Dün -5'lerde takılan GFS'nin bugün 3 gün -10 ortalama vermesini görüyoruz

Bazı senaryolar sistemi blokaja sokup 5 günlük sistem vermiş. Aynı 2022 Ocak sistemi gibi soğuk kaçamayıp üzerimizde dolaşıp duruyor.

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Rüzgar karayele meylediyor. Sıcaklıklar düşüyor Trakya bölgemizde

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• GEFS potansiyeli arttırmış önümüzdeki sistem için

sadece BEŞİKTAŞ 🦅