İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

2022 de de karne günü akşamı 14 ocaktı sanırım güzel kar yağışı olmuştu dejavu yaşayabiliriz

24 ocak 2022 Kral.

• 24 Ocak 2022 demişken…

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Gefs senaryo ortalamalası

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Ya lütfen kimse yanlış anlamasın bende çocukluğumdan beri kar yağmasını izlemeyi çoook seviyorum hatta baya eski bi üyeyim eskiden merisndeyken sürekli sorardım kar yağacak mı vs diye ,şimdi benim eskiden bulunduğum şehirde kar yağmıyordu şimdi İstanbul’a geldim 2-3 kar yağışına bizzat şahit olunca o eski kar aşkı gitti ama zaten arada bir kar alan şehirdeyseniz ,bu kadar aşkla beklemek olmayınca bu denli üzülmek bir kar tanesi görürüm belki diye sabahlara kadar uyumamak biraz hastalıklı bir durum değil ?mi şaşırdım açıkçası bazı yorumları okurken bence doğal akışına bırakın evet görseli ve izlemesi çok güzel ama takıntılı derecesinde istemek bi tık tuhaf gelmeye başladı. ben çocukken ben de öyleydim ama dediğim gibi şimdi buyunce ve arada bir de olsa kar yagısı görünce bi tık normalleşti ,bi şahısa yönelik söylemedim genel bi eleştiri sadece :)

• Resmi Gönderi

Ya lütfen kimse yanlış anlamasın bende çocukluğumdan beri kar yağmasını izlemeyi çoook seviyorum hatta baya eski bi üyeyim eskiden merisndeyken sürekli sorardım kar yağacak mı vs diye ,şimdi benim eskiden bulunduğum şehirde kar yağmıyordu şimdi İstanbul’a geldim 2-3 kar yağışına bizzat şahit olunca o eski kar aşkı gitti ama zaten arada bir kar alan şehirdeyseniz ,bu kadar aşkla beklemek olmayınca bu denli üzülmek bir kar tanesi görürüm belki diye sabahlara kadar uyumamak biraz hastalıklı bir durum değil ?mi şaşırdım açıkçası bazı yorumları okurken bence doğal akışına bırakın evet görseli ve izlemesi çok güzel ama takıntılı derecesinde istemek bi tık tuhaf gelmeye başladı. ben çocukken ben de öyleydim ama dediğim gibi şimdi buyunce ve arada bir de olsa kar yagısı görünce bi tık normalleşti ,bi şahısa yönelik söylemedim genel bi eleştiri sadece :)

Biz hastasıyız, 43 yaşındayım. Hâlâ kar görmek için radar takibi yapıp İstanbul'da sağa sola gidiyorum. Bu bir hastalık, ya da tutku ve ya bağımlılık.

• Resmi Gönderi

93 harbi

Yazmış ama silmişsin ,geri aldım bende.Zaten üstad alıntı yapmış o yüzden mesajın kalsın.

Yanlış anlaşılacak bir şey yok abim.Bende 60 a merdiven dayadım,siz gençlerle birlikte buradayım.. Sebep sadece bu havaların kokusu ve neşesi.

Sen büyüyünce demişsin amaaaaa,bak hala sende buradasın,belki biraz akışına bırakmış olabilirsin ama yine de bu sevgi bitmez.

Neyse bakalım herkesin kendine göre, kendine has bir özelliği vardır

Kar yağsın ve tatminkar şekil de yağmaya devam etsin

İŞTE BU BEEEE diye bu yaşta bağırırım 🙂

Hayırlı geceler herkese, tüm yurtta en iyisi olsun inşaallah