Mart 11 i için ortalama -4'e düştü
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aslında şu görüntüye bakarak potansiyelli bir sistem takibi yapacağımıza kesin gözüyle bakmamız lazım. Ama bu sene bu diyagram ve benzerlerini o kadar çok gördük ki inanası gelmiyor insanın 🙂
-
Bu gece konumunda bir şeyler olabilir mi? 2.8 derece şuan
-
Bu gece konumunda bir şeyler olabilir mi? 2.8 derece şuan
Beklentim yukarıdaki gibi anlık takip bundan sonrası. Kar yağışı olursa haber bekliyoruz 🫡
-

Yarın ECMWF 240 saatte böyle birşey görüyormuşuz birde

-
Hocam Sarıyer maden tarafları bi tık yukarılar yarın akşam kar alır mı tutar mı nasıl olur
-
İşin açıkçası ileriki günlere baktığımızda, İstanbul adına yağışların oldukça azaldığını ve durağan bir döneme girildiğini söyleyebiliriz. Kar olayı zaten bu saatten sonra sürpriz olur. Ama yağışlı periyotların devam etmesi barajlar için çok güzel olurdu. İnşallah bu yüksek basınçlı dönem bir an önce kırılır, tekrar yağışlı sistemlere kavuşur İstanbul.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aslında şu görüntüye bakarak potansiyelli bir sistem takibi yapacağımıza kesin gözüyle bakmamız lazım. Ama bu sene bu diyagram ve benzerlerini o kadar çok gördük ki inanası gelmiyor insanın 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AIFS diyagramı benzer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün kar gören konumlar olur diye düşünüyordum. Ama kütle oluşumu yok maalesef…
Geceye bakalım 😑
-
icon pek birşey vermiyordu,benim umudum yoktu
-
Ssbah Habipler ile Fenertepe arasında sulu kar vardı. Onun dışında bir kar görmedim.
-
icon pek birşey vermiyordu,benim umudum yoktu
Son verilere bakmamıştım. Beklentimi yazdığım esnada yağış gösteriyordu ICON.
-
Gece saatlerinde oluşumlar illaki olacaktır. Ancak oluşacak kütlelerin gücü zayıf ve etki alanı genel olarak kuzey kesimlerle sınırlı kalacak.
Yağış türü için 0 rakımı baz alırsak hafif yağmur kky olur. Kütlenin gücüne göre anlık lapa lapa kar yağışına denk gelen konumlar olabilir.
-

Sonunda gfs dışı bir model soğuk verdi
ECMWF haftalık tahminleride güzel
-
Gece saatlerinde oluşumlar illaki olacaktır. Ancak oluşacak kütlelerin gücü zayıf ve etki alanı genel olarak kuzey kesimlerle sınırlı kalacak.
Yağış türü için 0 rakımı baz alırsak hafif yağmur kky olur. Kütlenin gücüne göre anlık lapa lapa kar yağışına denk gelen konumlar olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -