- Resmi Gönderi

İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
- 

- 

- 

Ortalama yükselmiş
 - 

Çağrı Erdal abi herkes sana laf anlatmaya çalışıyor farkında mısın ?
Anlıyorum sen de hepimiz gibi çok heyecanlısın ama lütfen biraz sabır, bazı fikirlerine kendine sakla lütfen 🫡
 - 

- Resmi Gönderi

İSTANBUL HAZIR OL.
6-7-8 şubat Megakentte hissedilen sıcaklık -5-7 arası olacak.yer seviye sıcaklığını max 2 c bekliyorum. akşam için bakarız yine.

- 

- Resmi Gönderi

medya sus pus ortada dolaşan hava bilimciler istanbul özelinde konuşmaktan çekinip daha vade uzun 3 gün kala kar geliyor deriz modunda
adamlar da haklı kar gelmiyor demek %90 başarı kar geliyor demek %10 başarı getirir istanbul için onlar da garanti pası tercih ediyor 
çok net sistem emareleri var acil güncel ao ve nao da gelsin bakalım
 - 

medya sus pus ortada dolaşan hava bilimciler istanbul özelinde konuşmaktan çekinip daha vade uzun 3 gün kala kar geliyor deriz modunda
adamlar da haklı kar gelmiyor demek %90 başarı kar geliyor demek %10 başarı getirir istanbul için onlar da garanti pası tercih ediyor 
İnşaallah hocam hayırlısıyla bir sistem yaşarız umarım
 - 

Hava durumu haftaya cuma 5 derce gösteriyor

- 

- Resmi Gönderi

Hava durumu haftaya cuma 5 derce gösteriyor

-5 olmaz mı

- 

-5 olmaz mı

Keşke abi

- 

İndexlerde sıkıntı varmı Hocam
 - 

- Resmi Gönderi

Nao bir tık düşerse şahane olacak
 - 

Nao bir tık düşerse şahane olacak
Düşücek mi hocam peki sizce
 - 

- Resmi Gönderi

İskandinav bölgesi 1035 civarında kalmalı
 - 

- Resmi Gönderi

İSTANBUL HAZIR OL.
6-7-8 şubat Megakentte hissedilen sıcaklık -5-7 arası olacak.yer seviye sıcaklığını max 2 c bekliyorum. akşam için bakarız yine.

Hissedilen sıcaklığı ıphone -3-5 olarak girdi haftaya işler karışık gece modelleri önemli
 -