Halkalı'da kar yağışı kuvvetli.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
göktürk merkez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. instagramdan aldim
-
- Resmi Gönderi
Tam mesai çıkışına denk geldi yine, ekranlarda çoğu yerde kar olduğu görünüyor, trafik ve büyük bir keşmekeşe yol açar bu yağış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eksileri görecek miyiz bakalım
-
“Keşke bu yağışı kar olarak alsaydık” radarı şu an gerçek oluyor 😁
-
Hayırlı olsun herkese.Biz şakır şakır yağmura devam

-
Sarıyer hacıosman

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bizden önce başlamışlar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eksileri görecek miyiz bakalım
60 cm olacak 15 temmuz kimse gitmezse
-
ataşehir 0.3derece şiddetli kar yağışlı
-
Rakım 60 civarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklık 0.5'te sabitlendi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
İstanbul sorumlusu olarak ilk günümü tamamlayamadan şehrimiz süprizini yaptı

-
- Resmi Gönderi
Bu saatlerde yagis turunun kky sulu kar'a donup yagan karin erimesi normal. Sabah ve oglene kadar ruzgar yonu karayeldi bu saatten sonra poyraz olacak. Aksam saatlerinde gunesin batmasiyla ve 850hpa'da yeterli sogumanin girisiyle yeniden kar yagislari baslayacak. Geceye kadar kar var.
Bu kadarini ben de beklemiyordum. Sicakliklar geceye kadar dusmeye devam edecek. Buzlanmaya dikkat.
Ayrica Istanbul'a bugun simdiden modellerin 5 gunde yagacagini ongordugu kar yagisinin toplami kadar kar yagacak yagis geceye kadar devam ederse. Bu da modellerin ve kar haritalarinin bir yerden sonra anlamini yitirdigini kanitlar nitelikte. Radar takibi yapip tadini cikarmanin vakti geldi
-