40 mı ? 🤔
Evet hocam hem sıcaklık sorunu olmasın hemde rüzgar rahat rahat yaz yaşayalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur40 mı ? 🤔
Normallerden devam. 40 çok abartı hocam boşver. 😂
Normallerden devam. 40 çok abartı hocam boşver. 😂
Böylede denize giremiyoruz ki hocam ama
Güncel
Güncel
Güncel
İstanbul da serinlik bu gece başlıyor yarın sabah yağmur ihtimali var gündüz de gecelerde 3 4 gün rahat olucak yeni sıcak atak 5 temmuz da başlıyor
Bekletim 5-9 temmuz arası bu sıcak ataktan daha kuvvetli geleceği yönünde ama 10 11 temmuzda Balkanlara dalan alçak büyük ihtimalle ülkemizde giriş yapacak yağmur oraj olabilir
Özetle 2 haziran 4 temmuz rahat ve normal sıcaklık
5 temmuz 9 temmuz kuvvetli Afrika
10-11-12 temmuz tekrar düşüş ve yağmur
Bu ne sıcak be
Güncel
Bunaltıcı günlerden sonra püfür püfür poyrazla serinleyeceğiz. Yağış durumu iç açıcı gözükmesede gün içinde yağış bırakabilecek kütleler olma ihtimali mevcut, radarı takip etmek gerek ancak tekrarlıyorum ihtimaller düşük.
Meteorolojinin yayınladığı uyarıları dikkate alarak haftasonu planı yapılmasını tavsiye ederim. Uyarılar doğrultusunda muhtemelen vapur seferleri aksayacaktır.
29.06.2025 Günü Batı Bölgelerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
29.06.2025 12:00 - 29.06.2025 22:00
Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazar) Marmara ve Ege bölgelerinde rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve Ege'nin kıyı şeridinde yer yer hamleli fırtına (70-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar
Bu arada Skew-T analizleri üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İlerideki sistemlerde özellikle kış aylarında işimize yarayacak analizler yapmayı hedefliyorum. Şimdilik bu kadar iyi günler, iyi pazarlar
wriscuttern şimdiden eline sağlık abim takipteyiz 👏🏻👏🏻
Tadını çıkaralım temmuz 5 den sonra tekrar bunalacağız
Güncel
Ecmwf akşam güncellemesi alev aldı basra güney doğu dogu anadolu İç Anadolu esir aldı İstanbul bile 850hpa da 23 24 ler var