Ben İstanbul'un 28 29 aralığında kar göreceğini düşünüyorum üst seviye soğuk ve karayel olcak
Yağış kapan yer görür zaten bunda sıkıntı yok ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen İstanbul'un 28 29 aralığında kar göreceğini düşünüyorum üst seviye soğuk ve karayel olcak
Yağış kapan yer görür zaten bunda sıkıntı yok ![]()
Akşam iftar vaktine denk geliyor
Hocalarım el birliğiyle akşam bize getirirsiniz inşallah bunu
Diyagramda 6 ocak sonrası ortalama -5'e dayanmış (-16 veren senaryo var). Lodos arkası kar hazırlığı diyagrama yansıyor, olacak inşaallah.
Kaçıncı senaryo
Benden habersiz alıntı etmişsiniz, girdik Sahut un alıntıya kapalı konuda kaldım
GEM 14. senaryo bizim için yapmış![]()
O sistem ilk tahminini yaptığım sistemdi
Başta sibirya gösteren modeller birden dönmüştü sonrasında 20'si civarına -20'lik soğuklar gösterdi ama hiçbirşey olmadı
Sinan abi Havada kara şükür 😁
gfs nin ilkten sistemleri güçlendirip 5-1 gün arası vadeye gelince ufak tefek 850 hpadan yağıştan kısması ilk defa olan bir şey değil, ben bu konuda uzun süre düşündüm. Ve bir karara vardım. Birileri kasten bizimle dalga geçip güncellemeye müdahale ediyor. Artık bundan eminim bilmem bana kaç kişi katılır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eline sağlık Erdal
Neredeyse 15 günlük kar ikonları özlemiştik
Sinan abi bişey sorucam ne zaman böyle sağlam kar yapıcak sistem alıcaz![]()
Sinan abi bişey sorucam ne zaman böyle sağlam kar yapıcak sistem alıcaz
Çok güzel çok özel harika bir soru şimdilik cevap veremiyorum önümüzdeki süreci yaşamak istiyorum sonrasınada bakarız .
Senin sağlam sistemin nasıl örneklersen sevinirim
Çok güzel çok özel harika bir soru şimdilik cevap veremiyorum önümüzdeki süreci yaşamak istiyorum sonrasınada bakarız .
Senin sağlam sistemin nasıl örneklersen sevinirim
Abim şöyle tarif ediyim sana hava aşırı soğuk yağmur yayıyo akşama doğru yağmur kara dönüyo gece yoğun bir şekilde yağıyor sonraki günde gün boyu devam ediyor sonra 3-4 gün aralıklarla devam ediyor ama erime olmuyor gece sıcaklıkları hep - de gündüz 0 in üstüne çıkmıyo
Tek isteğim bu abi buna benzer benim hatırladığım abi 6 Ocak 2017 var baya sürmüştü aşırı güzeldi bu tarz diyorum abim
Sinan abi buda örnek diyagram
Sinan abi buda örnek diyagram
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Senin için örnek bir diyagram bulucam merak etme biraz yoğunluğum var sitede aktif olsamda bazı yoğunluktan adapte olamıyorum