- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu görüntü hangi yıla ait ?

-
- Resmi Gönderi
Bu görüntü hangi yıla ait ?

12 ocağa 5 gün sonrası
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın istanbulda rüzgar kuvvetli 50-70 km/h arasında esecek hemde lodos

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Lodos ve karayel arasında ki hava kirliliği farkı

-
- Resmi Gönderi
Yarın istanbulda 8-10 derecelik düşüşte var tam hasta olma havası dikkat etmek lazım
-
ICON

-
Herhangi bir görüntüye les diyen arkadaşlara sesleniyorum. Son yıllarda atmosfer her zamankinden daha kaotik oldu. Bundan önbes yol önce sistemlerini on gun önceden tahmin ederdik. Ama şimdi öyle değil. Az sabır.
-
9 Ocak sabah şartlar iyileşmeye devam ediyor.
-
9 Ocak sabah şartlar iyileşmeye devam ediyor.
sabah güncellemesinde hiç etmiş bu saatleri
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

GFS nin dönüşünü unutanlara hatırlatalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu yağış miktarı ne CFS'den falanmı bakıyorlar

-
100 km/h + kuvvetli yağışın üstüne orajda eklendi
-
Ben ilk defa bu kadar şiddetli rüzgar ve yağmurun aynı anda denk geldiğine şahit oluyorum. Arabada görüş çok az sanki tipi var.
-