İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Diagramme GEFS

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Dün -5'lerde takılan GFS'nin bugün 3 gün -10 ortalama vermesini görüyoruz

Bazı senaryolar sistemi blokaja sokup 5 günlük sistem vermiş. Aynı 2022 Ocak sistemi gibi soğuk kaçamayıp üzerimizde dolaşıp duruyor.

:kralice::karyagisli::kar: 2022 EFSANESİ :kar::karyagisli::kralice:

• Rüzgar karayele meylediyor. Sıcaklıklar düşüyor Trakya bölgemizde

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• GEFS potansiyeli arttırmış önümüzdeki sistem için

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Kıyılar 5 cm iç bölgeler 10 15 cm yükseklerde 20 cm alsa yeter tatmin eder bizi

Benim bekletimde aşağı yukarı bu şekilde, il geneli 5-20 cm (rakım farklarını gözeterek) arası kar görmeli bu sistemde.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Güncel diyagramımız geliyor gelmekte olan

:bakış::kar::kralice:

• Arkadaşlar "aile gibi"diyoruz ya hep.. Forum bizde böyle algılanır.

Kırmadan dökmeden devam edelim.Birbirimizden farkımız yok,Kimseyle de sıkıntımız yok.az daha dikkat edelim.

👏👏

Haklısın abim aile gibiyiz kimseyi kırmak üzmek istemem herkesten çok özür dilerim ben burdaki herkesi gerçekten içten çok seviyorum<3:kar:

• Güncel diyagramımız geliyor gelmekte olan

:bakış::kar::kralice:

Temkinli şekilde takibe devam abi. 6 saatte bir değişen diyagramın uzun vadesine bakıp üzülmek veya sevinmek, kesin sistem geliyor demek yanlış olur.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Temkinli şekilde takibe devam abi. 6 saatte bir değişen diyagramın uzun vadesine bakıp üzülmek veya sevinmek, kesin sistem geliyor demek yanlış olur.

Evet hocam temkinli şekilde takibe devam alıcaz inşallah:kar:<3