5-10 cm den sulu kara döndük bakalım akşam ne diyecek
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Bu kadar yakın vadeden bu kadar ciddi bir olumsuz dönüş bizim için çok kötü bu inşallah akşam ve gece düzeltir
Aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

-
- Resmi Gönderi
5-10 cm den sulu kara döndük bakalım akşam ne diyecek
Eren ile bize sürpriz olmadı
-
Eren ile bize sürpriz olmadı
Düzelicek mi abi
-
Merhabalar durumlar nedir bir süredir aktif olamıyorum hangi durumlar bozuldu
-
mgm ye kalsa hiç kar yağmasın 7/24 yağmur yağsın bu kadarda yapmayın be
-
gfs öğle

-
GFS ECMWF arası çok fark var. 2 modelde dek için olumsuzken GFS soğumayı ECMWF'e göre erken sokarak kıyılar içinde kısa sürelide olsa örtü ihtimali göstermiş. Rakım farkının bariz hissedileceği bir sistem olacak.
-
GFS ECMWF arası çok fark var. 2 modelde dek için olumsuzken GFS soğumayı ECMWF'e göre erken sokarak kıyılar içinde kısa sürelide olsa örtü ihtimali göstermiş. Rakım farkının bariz hissedileceği bir sistem olacak.
Ben bugünki görüntülerin biraz daha toparlanacağını düşünüyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah bereket versin keşke böyle gelse
-
Gfs sıcak senaryolardan birini denemiş hala daha değişime açık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allah bereket versin keşke böyle gelse
Hocam bu senaryo ortalamalarının kar haritası yani kimi senaryo az verirken kimisi çok veriyor onların ortalamasının yansımış hali bu ama şu anki açıdan yüksek olması ay sonunda hareketliliğin olduğunun işareti.
-
- Resmi Gönderi
Beklentiyi düşük tutun, üzülmeyin.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
ecmwf verisine göre 12 ocak gece kar başlıyor detaylı tahminleri sorumlu kardeşlerimiz yazar
-