İstanbul Meteorolojik Hava Durumu

• Resmi Gönderi

baslar yavas yavas kutleler suana kadar15dbz lerde idi son 1 saattir 6-7 dbz daha kalin. genisleme basladi tum istanbul kar almali.
    kalibrasyon yaptigim icin surekli basindayim arkadaslar bu radar isi biraz karmasik. suan uzerine tikladiginizda yazan dbz ye cok aldanmayin bunun algoritmasini yazmak zaman alacak cunku internette olan veu lasilabilir bir veri degil. sistemler geldikce zamanla oturacak. biraz renk scalasindan takip edin. ama windy yede cok aldanmayin asiri abartiliydi. ince katmanlari onlarda cozemiyor. denizden karaya vuran kutleler suana kadar zayiflama trendindeydi zaten suan yakalabiliyoruz artik onu. dikatle bakarsaniz anlasilabiliyor. ama sogugun girisiyle beraber artik daha guclu inmesini bekliyorum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• baslar yavas yavas kutleler suana kadar15dbz lerde idi son 1 saattir 6-7 dbz daha kalin. genisleme basladi tum istanbul kar almali.
    kalibrasyon yaptigim icin surekli basindayim arkadaslar bu radar isi biraz karmasik. suan uzerine tikladiginizda yazan dbz ye cok aldanmayin bunun algoritmasini yazmak zaman alacak cunku internette olan veu lasilabilir bir veri degil. sistemler geldikce zamanla oturacak. biraz renk scalasindan takip edin. ama windy yede cok aldanmayin asiri abartiliydi. ince katmanlari onlarda cozemiyor. denizden karaya vuran kutleler suana kadar zayiflama trendindeydi zaten suan yakalabiliyoruz artik onu. dikatle bakarsaniz anlasilabiliyor. ama sogugun girisiyle beraber artik daha guclu inmesini bekliyorum

Abi esenyurt 130 m e vurur mu yoksa yatalım mı

• Resmi Gönderi

Abi esenyurt 130 m e vurur mu yoksa yatalım mı

takibime gore en gec 02-03 e kadar inmesi gerekir. ama daha erkende olabilir. suan genisliliyor. bu sistem daha yeni girdi sayilir zaten.

• Resmi Gönderi

mehmet civan abi yalova ya kar yağmıyo yağıcak mı cam da oturdum bekliyorum yağmasını

yalova adeta microklima sehri. biraz benim memlekete benziyor yagarsa tam yagar yagmazsa yok cagri. sicaklik sorunu var sizde ne yazikki

• Boğaza doğru yaklaşan bir şey var bakalım nereyi ortalayacak 😬

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Boğaza doğru yaklaşan bir şey var bakalım nereyi ortalayacak 😬

Kanka allah aşkına ben kar görmicem mi bu sistemde de hala bekliyorum camda:/

• Boğaz hattının kıyısından kenarından geçip gidecekk kocamaan bir bantt