Ana senaryo uçak indiriyo
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Diyagram son günlerin en iyi diyagramı ortalama aşağı düşüyor, soğuk senaryolarda artış var ekstra olarak -10 ve altınada denemeler oluşuyor.
Ana çıktı bariz sıcak çıktı gece farklı çıkacak, ek olarak sistemi 300 lü saatlerin altına çekmemiz lazım artık bu sefer olacak gibi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
İhtiyacımız olan tek diyagram 10 gün boyunca - değerler hep kar ve soğuk❄🍃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İhtiyacımız olan tek diyagram 10 gün boyunca - değerler hep kar ve soğuk❄🍃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Emin ol ay sonu biraz daha güçlü gelirse buna gerek kalmaz
-
Süreç güzel gidiyor
-
GFS öğle güncelinde 1 gün arayla iki sistem ihtimali, diyagramcı tayfa beklemede ❄️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemler birleşicek mi acaba, blokajlı 1 hafta, 22si ve devamı?
-
Çağrı Erdal kutupta yaşamıyoruz. Bu vadeden güzel diyagram. Şimdi tekrar paylaşabilirsin, aldatıcı bir yorum eklemeden. Dahada güzelleşmesini bekleyeceğiz, süreç güzel 😎
-
Çağrı Erdal kutupta yaşamıyoruz. Bu vadeden güzel diyagram. Şimdi tekrar paylaşabilirsin, aldatıcı bir yorum eklemeden. Dahada güzelleşmesini bekleyeceğiz, süreç güzel 😎
Yok hocam gerek yok sen paylaş ben bundan sonra paylaşmıyorum artık

-
Yok hocam gerek yok sen paylaş ben bundan sonra paylaşmıyorum artık

-10 altında senaryo sayısı az. Bu yüzden diyagramı beğenmediysen bu şekilde belirtebilirdin. O konuda haklısın ama dahada güzelleşmesi için zamanımız var, takibe devam 🫡
Alınma gücenme olmasın ❄️
-
Cemreler düşmeye başlarken artık bu seneki kış sezonunu da kapatmaya başladık. Şubat ayının kalan günlerinde çok böyle dikkat çekici bir atak gözükmemekte. Ufak tefek düşüşler olsa da artık kar yapabilecek potansiyelde bir sistem herhalde bu saatten sonra gelmez. Kışın kalan günlerinde ülkemiz yağış adına, yağmur adına ne alabilirse o kadar güzel olacaktır. Modellerin oynaklığı, vade yaklaşınca sapmaları, birbirlerine zıt veriler sunmaları gibi etkenler gösteriyor ki bu seneki kışı artık kapattık diyebiliriz.
Afrikacı olarak inanabilir miyim sana

-
- Resmi Gönderi
İşin tadını kaçırmadan devam edelim arkadaşlar..
-