- Resmi Gönderi
16 Mart sonrası kapıdan baktıran Sistemi
- 
						Sinan 
- 
					8 Mart 2025 18:51 
- 

Kapalı 
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Bakalım yarın öbür gün modeller düzelecek mi 
- 
			Sinan abim gdoğu için kar ihtimali devam ediyor mu 
- 
			Eskişehir için yine cop oldu sanırım hocam sistem 
- 
			- Resmi Gönderi
 Eskişehir için yine cop oldu sanırım hocam sistem Bir günlük kar var  
- 
			- Resmi Gönderi
 Sinan abim gdoğu için kar ihtimali devam ediyor mu Çok ufak bir ihtimal var 
- 
			Bu sisteme özel hazırlandık . Bir ücretli veri almaya devam ettik iki kış ı kapamadık üç kısa vadeye girdik mi Bu sefer kimin bölgesine ne kadar nasip düşecek bende yazacağım. Açıklamalar akşam güncellemesinden sonra mı? 
- 
			- Resmi Gönderi
 Bekleriz bakalım bir kaç gün içinde hayırlısı ile neler olacak. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Evet Afyonkarahisar merkezde Mart kapıdan baktırıyor Güzel kar yağışı var , epeydir inceden yağıyor du artık tutuyor da. Yağış güzel , Sinan başkan tekrardan geçmiş olsun ve Tebrikler abim.. Karda pide,ekmek almaya gidilir bu saatte 😊 Yine güzel bir tahmin oldu, süre kısaldı, yağışlar kısıtlı ama daha güzeli de olabilir di ülke adına. Yine de epeyce il kar görüyor, görecek inşaallah 🤲🤲 
- 
			Tebrikler Sinan hocam 
- 
			Bundan sonra soğuk atak gelir mi, yoksa ancak dağlara mi? 
- 
			- Resmi Gönderi
 Her sistem öncesi veya sistemde hasta olup bu sistemide boş geçirmedim  
- 
			- Resmi Gönderi
 Bundan sonra soğuk atak gelir mi, yoksa ancak dağlara mi? Bir şeyler daha vardı nisan da bakarız ona da 
- 
			- Resmi Gönderi
 🟨 30 Mart günü birlik bir sistem ihtimali. 🟨 8 Nisan günü birlik sistem ihtimali. 🟨 14 Nisan Sistem ihtimali. 🟨 20 Nisan civarı sistem ihtimali. 🟨 3 Mayıs Civarı Kuvvetli Sistem ihtimali Mevsimine göre. 🟨 Sonuç Nisan ayı aksiyonlu geleceğim diyor Sizlere hastaneden yazıyorum… 
- 
			Daha Çok Göster🟨 30 Mart günü birlik bir sistem ihtimali. 🟨 8 Nisan günü birlik sistem ihtimali. 🟨 14 Nisan Sistem ihtimali. 🟨 20 Nisan civarı sistem ihtimali. 🟨 3 Mayıs Civarı Kuvvetli Sistem ihtimali Mevsimine göre. 🟨 Sonuç Nisan ayı aksiyonlu geleceğim diyor Sizlere hastaneden yazıyorum… Geçmiş olsun abi mühim bişey yoktur inşallah 
-