Eren i ilk defa bizi iyimser senaryolara gömerken görüyorum 👀
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI 2025.
-
-
Böyle göz olsun sistemin vadesi 2-3 gün daha uzar
Oluşma ihtimali varmı hocam peki 👀
-
Gfs gibi batılatabilirmiyiz biraz daha acaba yada gfs de dönermi bunlara ?
-
- Resmi Gönderi
-
-
Elle çizsek şöyle güzel olmaz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ömer 50 kuruşa yaptırdıgım edit daha güzel
-
bir soru sorucam bu konuya olur bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın modeller verilere göre güncelliyorsa 24 aralıkta avrupa noel tatiline giriyor.İnceleme yapan birimleride giriyor mudur.
arşivlerden gfs baktığımızda sistem 23 aralık günündeki arşiv dosyasında bizde gösteriyor sonrasında ki gün takla atıyor gibi
-
- Resmi Gönderi
bir soru sorucam bu konuya olur bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın modeller verilere göre güncelliyorsa 24 aralıkta avrupa noel tatiline giriyor.İnceleme yapan birimleride giriyor mudur.
arşivlerden gfs baktığımızda sistem 23 aralık günündeki arşiv dosyasında bizde gösteriyor sonrasında ki gün takla atıyor gibi
Her sene aynı sıkıntı var onu konuda yazdım
-
- Resmi Gönderi
Bu değişim çok saçma
-
Her sene aynı sıkıntı var onu konuda yazdım
ordan görüp araştırdım zaten hocam teşekür ederim
-
Gececi tayfa toplanalım yavaştan kritik güncellemelere girdik bakalım neler olacak

-
- Resmi Gönderi
gfs guney marmaraya kadar indirecek kar yagisini. dogu marmaradan egenin ic kesimlerimlerine inmeli. istanbulun batisina gececekktir diye tahmin ediyorum. diger bolgeleri soylemiyorum oralar zaten belliydi
sistem bariz batili girdi.
-
- Resmi Gönderi
Gececi tayfa toplanalım yavaştan kritik güncellemelere girdik bakalım neler olacak

Buradayız,en güzeli olsun inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
12 Saat ara ile gideceğim kritik saatlerin bitimine kadar hazırsanız başlıyoruz bismillah
-