İzlanda gereksiz aktif bu kadar aktif olmamalı olursa yüksek basınç yeriz haftalarca eline sağlık Sahutt hocam
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI 2025.
-
-
Eline emeğine sağlık Sahutt hocam inşallah bir an evvel bu İzlanda dan kurtuluruz
-
-
Maşallah konuyu canlandıran havalara geldik, emeği geçen herkese teşekkür.
-
Modellerin 300 saatlerini dikkate almıyorum açıkçası sadece ana fikir olarak bakıyorum çünkü çok değişken oluyor. 200'lü saatler nispeten diyagramlara da yansıyan tutma ihtimali daha yüksek süreçler oluyor tabi onlar da değişebiliyor. İzlanda AB'si elbette sorun çıkarıyor bize soğukları öteleyip ülkemizi yüksek basınç etkisinde bırakıyor. Ancak tek faktör bu değil. Ural YB'si de önemli bir etken. Giderek daha oturaklı, kış odaklı sinoptikler göreceğimizi düşünüyorum önümüzdeki süreçte.
-
- Resmi Gönderi

-
- Resmi Gönderi

-
- Resmi Gönderi

-
Takipteyiz Sinan ağabey
-
- Resmi Gönderi

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
60h da radikal bir degisim olmadi
-
- Resmi Gönderi

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
stabilite ve gfs. iskandinavdaki cekilmeyi goruyoruz. izlanda dada ve iskandinavda 5mb lik bir oynama oldu isimize gelmez ama baska kapilar acabilir. -
- Resmi Gönderi

-
- Resmi Gönderi
120 h daki bile hala gereginden fazla stabil. burada kullanilan bir deyimdi sairim aktif izlanda diyorsunuz buna. fakat 16 sonrasi sistem senaryosu icin son 5 guncellemedeki sinyaller bu yondeydi -