ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI 2025.
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ortalamada doğulama var akşama göre
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi ben kuregi hazirladim seni kurtarmaya gelcem afyon a
850 ye takilmayin hatali
Aman ben öyle kalayım gerekirse, şikayet yok benden yana 😁
-
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler. Hayırlı geceler

-
Model sonu Ömer sever

-
- Resmi Gönderi
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler. Hayırlı geceler

eline saglik Athena
-
- Resmi Gönderi
Çağrı Erdal Athena elinize emeğinize sağlık abiler, sağolun
Eşlik eden beğeni ve yorumlarla katkıda bulunan herkese teşekkürler.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Athena
GFS
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çanakkale için nasil çıktı bilmediğim icin soruyorum kusura bakmayin
-
- Resmi Gönderi
Çanakkale için nasil çıktı bilmediğim icin soruyorum kusura bakmayin
anadolu olarak batisinada dogusuna yarar bu patern. canakkale icin spesifik bir sey ariyorsan. uzerinden -40 gecti 500de
her turlu calisir o sinoptik -
anadolu olarak batisinada dogusuna yarar bu patern. canakkale icin spesifik bir sey ariyorsan. uzerinden -40 gecti 500de
her turlu calisir o sinoptikSagolasin pek anlamıyorum da o yüzden umarım istediğimiz gibi gelir
-
- Resmi Gönderi
Sagolasin pek anlamıyorum da o yüzden umarım istediğimiz gibi gelir

-
- Resmi Gönderi
Sagolasin pek anlamıyorum da o yüzden umarım istediğimiz gibi gelir
Aramıza yeni katılmışsın, güncelleme takip edeceğiz diye dikkat edemedik.
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza.
Sorularınız da belirttiğiniz bölge ve tüm yurtta istenilen yağışlar olsun inşaallah
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
bu sekilde sıkışmış bir izoterm i pek çok kereler goruyoruz çıktılarda fakat pek olası degil. cok buyuk bır yuzdeyle bu soguklar daha homojen yayılıyor. 0 ızotermi akdenize iniyor genisliyor. yer seviyesi soguk deniz sıcak orada cizgi kayiyor -