- Resmi Gönderi
Çağrı Erdal wriscuttern elinize emeğinize sağlık abiler 👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇağrı Erdal wriscuttern elinize emeğinize sağlık abiler 👏
simdi ben yorumlarken belli bir kac 10 yillarin verdigi tecrubeye binayen ciktilarda olusan kucuk degisimlerin bir dahaki ciktilarda neye evrilebilecegi icin kafayi yordugumdan dolayi bazen kotu gorunene iyi diyorum aslinda orada bir dahaki ciktilari ve o anki patern ve gidishati degerlendiriyorum yazdiklarim hic bir zaman kisisel cevaplar degil yanlis anlasilmasin.
bu aradaa guzel guncelleme olmus bir kac degisimle sistem zamani uzar biraz daha guzel bir modele evrilebilir lakin bunlarda gayet guzel bu paternden bu cikar. olacagi ve gelecegi yer budur. buna yakin olsun bizim olsun. ![]()
edit: he birde yazdiklarimi tek tek aciklamaya kalkmiyorum onu denedim daha once kafalarin karistigini mesajlarimin okunamadigini biraz uzun oldugunu farkettim. bir sey yazdigimda neden diye sorarsaniz ayrica cevaplarim dilim dondugunce bildigim yerden gelirse soru
yoksa corba oluyor ![]()
![]()
![]()
Güncel ao nao ve pna
Güncel ao nao ve pna
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ao control guzel.
Bunlarda güncel
Hovmoller ocak ortası için iyi değil
GEFS
ENS ARA
GEFS UZUN VADE
GEFS KONTROL UZUN VADE
ECMWF UZUN VADE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hovmoller ocak ortası için iyi değil
Bu veriyi hangi sayfadan alabiliriz hocam nerde güncelleniyo
Bu veriyi hangi sayfadan alabiliriz hocam nerde güncelleniyo
ECMWF nin sitesinde https://www.ecmwf.int/en/forecasts/charts
burdan medium-range chart yazan yere basman lazım
Icon"u çok beğendim,azor kusurzus yükseldi ![]()
![]()
HAYDİ BİSMİLLAH az sonra başlayayım GFS ye