- Resmi Gönderi
İlk önce 28 Aralık için değerlendirme yapacağım Müsait olduğunda .
İkinci değerlendirme 2-3 Ocak sistemi daha güçlü çıktılar vermesi lazım .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlk önce 28 Aralık için değerlendirme yapacağım Müsait olduğunda .
İkinci değerlendirme 2-3 Ocak sistemi daha güçlü çıktılar vermesi lazım .
28 - 29 Aralık Sisteminde Tüm Bölgelerde Yağış var Ülke Sistemi oldu Bol Yağmur .
İstanbul havada kar ihtimali var.
Kar Haritalarında Gördüğümüz gibi Bir Çok Şehirde 5 - 10 cm örtü yapacak kar yağışları mevcut .
Sistem Güçlenir mi Son 72 Saatte kadar olumlu olumsuz değişim her zaman olur değişim ihtimali var .
Öncede yazardık yaşa gör sistemi bu ondan değil Ülke geneli tek haneli derecelerde olacak .
Sistem bir anda efsaneye dönebilir bunun için 48 saatte kadar takip ve son düzlükte yani 24 nokta .
Gelelim bugün öğleden sonra dediğim gibi 3 - 4 Ocak 2026 Senesinin ilk sistemine Güçlenmeye devam edecek dedik etmeye başladı devam .
Gelelim bugün öğleden sonra dediğim gibi 3 - 4 Ocak 2026 Senesinin ilk sistemine Güçlenmeye devam edecek dedik etmeye başladı devam .

Okullar önümüzdeki hafta tatil .( Yılbaşı nedeniyle) ilave de kar tatili eklenirse güzel olur.
Modeller her zamanki gibi devam ediyor bir birlerine zıt olarak .
Önümüzdeki süreçte ben gfs modelini baz aldım incelemelerimi ona göre yapıyorum. İlk sitemi görelim şu %70 %80 olasılıklarını sonrası dediğim gibi 3-4 sistemi güçlenir demiştik biraz daha kuvvetlenmiş .
Bu arada sizlere -32 soğuk çekirdekli bir sistem ihtimali var onunda haberini veriyorum konu açmayı düşünüyorum ilerleyen günlerde.
Sistem başladı ve kar alan şehirler var .GFS nin İstanbul adına 29 Aralık civarındaki %80 kar oranlarına bakacağız takip edeceğiz .
Bir Ocaktan sonrası fenalık olma ihtimali devam ediyor İstanbul ve Marmara için bir kaç gün içinde ister modelde ister diyagramda -17 ( göreceğiz ).
Ocak Ayı boyunca Ülkece Kış Koşulları uygun ve tam bir kış hava yaşayabiliriz .
NOT : Bu sene Ben GFS verilerini kullanıyorum .
Çok büyük bir sistem ihtimali var konusu da açabilirim yakın zamanda böyle ( 1...7 - 1..5 ) gibi
Sistem başladı ve kar alan şehirler var .GFS nin İstanbul adına 29 Aralık civarındaki %80 kar oranlarına bakacağız takip edeceğiz .
Bir Ocaktan sonrası fenalık olma ihtimali devam ediyor İstanbul ve Marmara için bir kaç gün içinde ister modelde ister diyagramda -17 ( göreceğiz ).
Ocak Ayı boyunca Ülkece Kış Koşulları uygun ve tam bir kış hava yaşayabiliriz .
NOT : Bu sene Ben GFS verilerini kullanıyorum .
Çok büyük bir sistem ihtimali var konusu da açabilirim yakın zamanda böyle ( 1...7 - 1..5 ) gibi
TT NN vardı 20 ocaktı sanırım onun gibi olsun reis potansiyeli
Olasılıklar halen devam ediyor -15 -20 senaryo ve ana model çıktısında
Burada yazılanlara dikkat edin .1 saat önce yazılanları diyagramda -15 ler görülmeye başlandı.
Sabah ve yarın görücem modelleri .
![]()
Sinan modeller kafasına göre mi güncelleme yapıyor acaba veri falan almadan ![]()
En hayırlısı ne ise o olsun inşAllah ![]()
Sinan modeller kafasına göre mi güncelleme yapıyor acaba veri falan almadan
Geçen sene yılbaşı zamanı ondan önceki yılbaşı zamanları nasıldı güncellemeler pcdeysen hızlıca hem burada hemde güncellemeleri bakalım sana zahmet bizim arşivde konu kaldıysa