Sibirya Çağrı”sı 29 Ocak 2026 Marmara ve İstanbul’da Yoğun Kar

• Dünyazdım tekrar edeceğim 24 Ocak gününe kadar bekleyelim bir ihtimal 22 Ocak ta modeller değişebilir diye .

Sağol uyarın için daha güzel tahminler için uğraş veriyoruz radar çalışmaları anlık sıcaklık durumlar haftalık hava tahmini görsel olarak en son topladğımız veriler bitince modelleme işide bitecek 2 seneye kadar .

İnşallah döner abim o zaman ne diyelim Allah'tan ümit kesilmez belki bir ümit bakalım

• Resmi Gönderi

Eğer bir gün açıklama yazmazsam tepki vermişliğimden dir .

Ecmwf beğendim ben desem modelci oluruz hiç böyle klasik yazılara gerek yok .

Biz ve bizler atmosferik dolaşımı tahmin etmeye çalışıyoruz hepsi bu .

Model yorumlamayı bilen herkese ben dahil lafımdır 192 gören hiç bir yere bakmadan 216 nasıl çıkacak burada yazarsa en üst rütbeye çıkarırım .

• Atlantikteki siklon oluşumu ve ılık, yağışlı tarafta kalmamız kısa sürmeyecek gibi 2-3 günlük bir olay değil yani. Devamında güneybatı Avrupa'da parazit AB'ler söz konusu bunlar çözülmeden Azor yükselecek yol zor bulursun Grönland hortlar aynı patern devam eder. Sibirya zaten yola çoktan çıktı hamle ile bize gelebilir bunu beklemeliyiz bence.

• Kar yağmasa da güney enlemlere soğuk atağı bilmek, tahmin etmek, bu bilimin ne kadar iyi yapıldığı anlamına gelir. Burada herkes gibi sizde falcılık yapmıyorsunuz, mutlak kullandığınız bilimsel yöntemler mevcuttur. Havaturkadan, buraya kadar geldim. Ben sizi güvenle takip ediyorum. Çalışmalarınızın devamını dilerim.