- Resmi Gönderi
Ve diyarbakır merkezde de kar başladı. Hayırlı olsun
Şimdi seninde gözün aydın olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVe diyarbakır merkezde de kar başladı. Hayırlı olsun
Şimdi seninde gözün aydın olsun
Siverege yetismeden kutleler puf oluyor
Sahutt önümüzdeki hafta görülecek soğuklar ne öyle sence güzel bir yağış yakalarmıyız o soğuklarda yoksa yb’li günlermi olur
Sahutt önümüzdeki hafta görülecek soğuklar ne öyle sence güzel bir yağış yakalarmıyız o soğuklarda yoksa yb’li günlermi olur
ayin 29’u bir parti kar alırız. Sonrası 31-1 i gibi belki modellerin gösterdiği kadar değil ama yine iyi kar alacağız bu gidişle. Hayırlısı olsun abim
Arpege halen yağış veriyor gfs de halen yok diyor 😂
SON DURUM |
Ayin 29’u hızlı bir sistem yaşayacagiz. Ayin 31’inin fragmani niteliğinde bir sistem. Sonrasında ayin 31’inde ise beklentim çok yüksek . Bütün bölgede kar bekliyorum. Hatta şöyle söyleyeyim Hatay merkezde bile havada kar geçişi olacaktır. Yağış Kilis-Antep taraflarından başlayıp butun bölgeyi kapsayacak. Ve doğuya doğru örtü kalitesi de artacak. Ama bu demek değil ki bölgemin batısında kar yok. Şimdilik cm hesabı yapmak doğru olmaz ama Benim antep için dahi beklentim minimum 15-18 santim civarlarında . O yüzden arkamiza yaslanip ayin 29’unda gelen sistemle bir tadım yapacağız. Ardından asıl sistemimize geçeceğiz. Ben de çok heyecanlıyım daha önce hiç 2 gün üst üste kar yağan bir yerde bulunmadım. Gördüğüm maksimum örtü ise hatay’da 7-8 santimdi sanırım 2012’de. Herkese güzel bir akşam diliyorum. Yarın detaylı şekilde incelemeye devam edecegim
şu andan itibaren 1 hafta düşecek her yağış kar şeklinde olacak.
Son 1 gün kala modeller 29’u çok iyi toparlamış
Son 1 gün kala modeller 29’u çok iyi toparlamış
Gfs halen boş sanki
Sahutt arpege gem çok iyi yağış vermiş 30 saat kaldı kim haklı çıkacak acaba
😎🏂
Güneydoğu Kesimlerde Kuvvetli Kar Yağışlara Dikkat!
29.12.2025 08:00 - 29.12.2025 23:00
Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) sabah ilk saatlerden itibaren bölgenin batısından başlayacak olan kar yağışlarının, zamanla etkisini artırarak Şanlıurfa, Diyarbakır'ın güney ve doğusu, Batman, Bitlis, Siirt ve Van çevrelerinde orta kuvvette (5-15 cm), Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinde kuvvetli ve yer yer yoğun (15-25 cm) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile yerde kar örtüsü olan yüksek ve eğimli alanlarda çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Buzlanma - Güneş Çarpması - Çığ Tehlikesi - Ulaşımda Aksamalar
Yarın için gayet makul bir uyarı 😂
2007 kışı Diyarbakır soğuk rekoru -27 olmuştu bu hafta geçecekmi
2007 kışı Diyarbakır soğuk rekoru -27 olmuştu bu hafta geçecekmi
Hocam sanmıyorum ama çok güzel bı kar yağışı geliyor:) yarın küçük bir fragman Çarşamba günü gündüz başlayacak kar akşam ve gece saatlerinde muhteşem bi şov sonraki günde devam edecek
Memlekette olmayacağım yanarım yanarım ona yanarım:)
Sahutt hocam bu uçağın iptal olma olasılığı var mıdır? 31 Aralık 11.20 de keşke iptal olsa 😂
Uçağın iptal olabilir çarşamba günü siverek82