Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Diyarbakır destansı bir yılbaşı gecesi yaşıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
en kötü yerde 45 cm kar var
-
- Resmi Gönderi
Küçüklüğümden beri yılbaşında kar görmenin hayalini kurardım. Bugune kadar da gördüğüm en yüksek kar kalinligi 2-3 cm idi. Belki o kadar bile değil . Bu üç günde 15 cm in üstüne 40-45 cm civarı eklendi. Inanilmaz ve hayatım boyunca unutamayacağım bir sistem oldu. Hala da kar yağmaya devam ediyor. Şehir için de bence unutulmaz bir gündü. Fikirlerimi de böyle beyan edeyim. Herkese hayırlı geceler. Güzel bir sene diliyorum herkese. Yeni yıl sağlık , mutluluk bereket ve huzur getirsin herkese.
-
- Resmi Gönderi
Küçüklüğümden beri yılbaşında kar görmenin hayalini kurardım. Bugune kadar da gördüğüm en yüksek kar kalinligi 2-3 cm idi. Belki o kadar bile değil . Bu üç günde 15 cm in üstüne 40-45 cm civarı eklendi. Inanilmaz ve hayatım boyunca unutamayacağım bir sistem oldu. Hala da kar yağmaya devam ediyor. Şehir için de bence unutulmaz bir gündü. Fikirlerimi de böyle beyan edeyim. Herkese hayırlı geceler. Güzel bir sene diliyorum herkese. Yeni yıl sağlık , mutluluk bereket ve huzur getirsin herkese.
bu farkli Sahutt

-
Diyarbakır kar devam
-
- Resmi Gönderi
Kar son sürat devam
-
- Resmi Gönderi
Sonunda desem ne kadar yanlış olur bilmiyorum ama yağış karla karışık yağmura hatta yağmur ağırlıklı döndü
-
- Resmi Gönderi
Yeniden kara çevirdi. Yoğun yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Son 53 senenin de kar rekoru kırılmış oldu.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gözünüz aydın olsun abiler 👏 👏
Görseller için teşekkürler , şahane ♥️
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
guzel.
-
- Resmi Gönderi
yagmur başladı
-
- Resmi Gönderi
1.5 2 dk içinde kky sonra kara çevirdi
-
- Resmi Gönderi
Gider ayak sistem yaptı yapacağıni. Çok iyi yağdı 1 saatte
-