- Resmi Gönderi
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Teşekkür ederim abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Nao an itibari ile harika. Ao görüntüsü 15 sonrası yukarı fırlamaya meyilli ise 2017 olur
-
- Resmi Gönderi
bugün kü verileri de tekrar görmek lazım modellerden sonra değişimler olacak ao bu kadar negatifte olamaz modele göre
-
- Resmi Gönderi
Tahminlerinizde devamlı yanıldığınız için bunu ciddiye almıyorum.
Sadece yılbaşında yanıldım onun disinda tahmin yapmadım devamlı dediğinizi anlayamadım 🙂
-
Sadece yılbaşında yanıldım onun disinda tahmin yapmadım devamlı dediğinizi anlayamadım 🙂
Polemik yaratmayacağım,demek ki bu sefer de ben yanıldım,iyi günler.
-
- Resmi Gönderi
Yanılmadan olmaz .
-
Bu abinin derdini anlayamadım.Gergin birisi galiba

-
- Resmi Gönderi
Polemiklik birşey yok varsa başka tahminim gösterin
-
Ao nasıl gelicek bakalım
-
- Resmi Gönderi
Ao ve nao Harika geldi

-
Ao ve nao Harika geldi

var mıdır hocam veriler
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Güncel AO Ve NAO