Uygun AO, NAO verileri gelirse MJO 8'e parti başlasın derim özelikle Aralık son hafta belki yılbaşı..
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. mjo dan Eren daha iyi anlar
-
- Resmi Gönderi
Uygun AO, NAO verileri gelirse MJO 8'e parti başlasın derim özelikle Aralık son hafta belki yılbaşı..
2016 dabi yilbasi sistemi almistik guney marmara da piyango bize vurmustu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel gelmiş veriler

-
Güncel
AO ve NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
Veriler güzel mehmet civan model takibi kaldı şimdilik Aralık güzel geçecek gibi gözüküyor
-
- Resmi Gönderi
Mjo 8de ancak çembere yakın faz zayıf sayılır nötr endeksler olası şimdilik
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş yıllara bakın derim mjoda 2021-2022 ,2017,2018 de kaçan efsane sistem ve 2004
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf hovmoller diyagraminda Türkiye Ocak ayına kadar ılık tarafta gözüküyor sistemle rgenelde doğuya kaymış gözüküyor bakalım merak ediyorum ben aralığın 2.yarisinda bir hareketlenme olacak mı ?
-
- Resmi Gönderi
Veriler güzel mehmet civan model takibi kaldı şimdilik Aralık güzel geçecek gibi gözüküyor
insallah eren bu sene guzel modeller gorup guzel sistemler alacagiz.

-
- Resmi Gönderi
GEÇMİŞ yılların ao nao grafiğine nereden bakıyorduk bulamadım geçen seneler bakıyorduk ancak grafik olarak sayısal değil
-