• Sergen geldiği an kombinem falan umrumda olmaz… Maçlara gitmeyeceğim. Buradan falan isteyen olursa devredebilirim hakkım yettikçe 😊

Şenol Güneş sonrası gelen teknik direktörler arasındaki en büyük ikinci vakit kaybı. Birinci açık ara Rıza Çalımbay neyseki kısa kaldı.

Kendini bir gram geliştirmeden canlı yayınlarda atıp tutan, hiç bir ciddiyeti olmayan bir adamı; Beşiktaş teknik direktörlüğüne layık gördüler.

Sergen Yalçın çok büyük ihtimalle mevcut yönetiminde sonunu getirecektir. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte bu denli istikrarsızlığın olduğu bir kulüpte daha ah vah çekeceğimiz çok gün olacak...

Sözde Beşiktaşlı muhabir kesimide kendi çıkarları adına yerli hocalarını yüceltmeye devam ediyor. Ne hikmetse Sergen hoca gelmeden önce top hep hocalara atılırken bugüne geldiğimizde her puan kaybında ''Orkun şöyle Rafa böyle hoca napsın kadro bu ?'' diyenler türedi. En baştada başlarken söylediğim muhabir kesimi yaptı bu saydıklarımı ve bunlara inanan insanlarda gerçekleri görmeyi reddedip yoluna devam etmeyi seçti ne yazık ki.

Herhangi birini savunmak için değil bu yazdıklarım ben bir Beşiktaş taraftarıyım ve gerçek bir taraftar olarak yaşanan sinir bozucu gerçekleri görmezden gelemiyorum. Beşiktaş'tan çıkar sağlamaya çalışan her kimse umarım en tez vakitte kendini kapının dışında bulur.

İstikrar şart ama Sergen hoca kesinlikle doğru aday değil umarım yanılırım...

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

wriscuttern bir süredir milli takım dahil futbol takip etmiyorum. Ama sadece sergen için değil Fenerbahçe'de konuşulan hoc adayları için de senin söylediklerin çok doğru.

Mesela Burak Yılmaz bugün yine kazandı. İstikrar sağlamaya başladı. Keza Selçuk İnan. Boş oturmaz. Okan'ı biliyoruz zaten.

Ama bizim camia evladı olarak nitelendirdiğimiz hocalar oturmuş yorumculuk yapma ona buna sallama derdinde. İş , icraat yok.

Velhasıl bugün Fenerbahçe maçı vardı işim de olmamasına rağmen izlemedim. Öğlen Superbike izlemiştim. Futbola olan ilgim bu futbol ikliminde gün geçtikçe eriyip gidiyor

• ZTK'da alt ligler nadir ev sahibi canlı yayına denk geliyor uzun zaman sonra tam ztk ruhu özetiyle bırakıyorum

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...