• Resmi Gönderi

Namaz sonrası Spor açtık haliyle,ilk konuşmalar trtspor da,rakip güçlü,bir oyun formatı var ama GS başarılı, Barış Alper ise adeta yıldızlar yıldızı lanse edilerek yalakalık yapmaya devam ederlerken bir arkadaşım klasik yaptıkları emek hırsızlığını bana attı.

Bir değil beş değil 15 değil ..Nedir bu ahlaksızlık,nedir bu emek hırsızlığı..

Yıldız olsan ne yazar,o pozisyonu gören aman,baban,abin,ablan ne der merak ediyorum

Unutmadım Avrupa maçında GS li birkaç tiyatro oyuncusunun yaptıklarını da atacağım

Buda bugünün bereketli,onurlu, şerefli hareketi..

UTANÇ başka bir şey değil ,hatta yüz karası

• Resmi Gönderi

Kupa maçı var FB Antep

İptal edilen gol için o yenmez derim sadece iptal olsun olmasın, büyük takım o golü yemez

Biraz öncede arci bravn in yaptığını gördüm...FB li oyuncunun yüz ifadesini gören adam onu oyundan atar veya hoca dışarı alır

İki elini tutup güç alarak ve sadece rakibine bakarak o faulü yapması ahlaksızlık..Emeğe , mesleğe ihanet adeta

• Resmi Gönderi

Trtspor nostalji maçı var..

2014 FIFA Dünya kupası maçı var.. Maç penaltılara kaldı..

Maçın hakemi Cüneyt Çakır ..Hey yavrum hey,nereden nereye geldik.. Dünkü ve öncesi maçları, hakemlerin hâllerini gördükten sonra ne desek bilemedim.

Hakem camiasını yerler bir eden adam hala aynı yerde oturuyor,kimse ne yaptın demedi o klas hakemlerin işine son verirken,bir bahane bulunmadı,hesap sorulmadı..

Yazık, dingonun ahırı bir konumda sporumuz,ligimiz, hakemlerimiz, federasyonumuz, kulüplerimiz..

O kovulan işine son verilen, Dünya da en iyi hakemleri sayın diye soru geldiğinde 3-5 kişinin içine hemen adını koyacağımız kişi Cüneyt Çakır dı... Şimdi nerede ?

Gürcistan Mhk başkanı sanırım..Adam hala UEFA, FIFA tarafından göreve çağrılır, görev alır.

Yahu bu adamın işine son verildi,onunla beraber onca hakem gönderildi.. Suçu olsa FIFA, UEFA göreve çağırmazdı, Gürcistan bu adama hakemlerini teslim etmezdi..

Yazıklar olsun,sana,size , sizlere

• Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu hayırlı olsun. Allah Fenerbahçelilere sabır versin ben bile acıdım. Lig sonuncusu takım paslaşırken oley çekti bugün Fenerbahçe'ye....

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu hayırlı olsun. Allah Fenerbahçelilere sabır versin ben bile acıdım. Lig sonuncusu takım paslaşırken oley çekti bugün Fenerbahçe'ye....

Görünen köy kılavuz istemez.. Yazdık sanırım sende okumussundur Gökhan...

Olmazzzzzz dedik olmaz ...Olmaz

Hep yanlış her şey yanlış, Karagümrük için helal olsun derim

FB taraftarı olarak ben zaten böyle hoca , başkan ve oyun arkasında durmam

• Resmi Gönderi

Not: şimdi şu an hocaya güle güle denilmesi,klas bir hocayı sabaha anlaşarak görev verilmesi ve hem rakiplerin hemde FB havasının değişimi sağlanması lazım.

Ne olur? Belki çok şey olmaz amaaa FB takım olarak bir şeyler kazanır..

• Not: şimdi şu an hocaya güle güle denilmesi,klas bir hocayı sabaha anlaşarak görev verilmesi ve hem rakiplerin hemde FB havasının değişimi sağlanması lazım.

Ne olur? Belki çok şey olmaz amaaa FB takım olarak bir şeyler kazanır..

Fenerbahçe'de en büyük sorun yapılanma 1 sene şampiyon olamayınca takımda ne hoca kalıyor ne de aynı futbolcular kalıyor. Yani en azından çoğuyla yollar ayrılıyor Fenerbahçe'nin en az 3 yıl aynı hocayla ve oyuncularla devam edip hedefe gitmesi gerekir. Bence tekrar ve acilen İsmail Kartal göreve gelmeli. En az 3 yıllık sözleşme imzalanmalı. 99 puan toplayıp gönderilmesi hataydı.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Trabzonspor da potada,daha önce gizli özneydi sanki dile gelmezdi ama şimdi işler değişti.

TS GS maçı daha da önem kazandı..

FB bir şey yapamaz bu saat ve moral çöküntüsü sonrası, Trabzon hem ikincilik hemde şampiyonluk kovalayacak duruma geldi... GS FB derbisini FB kazanabilir büyük maç sonuçta.

GS TS maçından galibiyetle çıkarsa TS işler değişecek gibi duruyor..

Ben transfer arasında GS yin 4.sampiyonlugu hayırlı olsun demiştim bir FB olarak.. Forvetsiz de olmayacağını yazdım.. Şimdi FB TS un önünü açabilir amaaaa önce TS kendisi büyük maçı kazanırsa bu işler karışır..

Keşke şu sıralamada BJK, Göztepe, Samsun veya bir kaç takım daha olsa da Lig değer kazansa

Her sene aynı takımlar bir ileri iki geri standart işler hep .

En iyi olan kazansın DİYELİM