• UsTaD bende kötü bir takım demiyorum zaten.Hatta beşiktaşın oynadığı oyunu görünce üstelik rakip 80 dk 10 kişi oynamış.Bu takıma deplasmanda elenir diyorum.Bu yüzden 2 yi kesinlikle atması gerekirdi diyorum.Çünkü mdytjlland evinde çok daha iyi oynayan bir takım.

Ha gömleklik üstünlüğüne gelince kimse kusura bakmasın üstünlük bir kenara bu takım beşiktaş ayarında bir takım bile değil kulüp olarak.Sonuçta 27 yıllık bir danimarka takımı.Bütçesi belli.Bugüne kadarki avrupa kupalarındaki en büyük başarısı uefa da son 32.Ha mevcut imkanlarının üzerinde oynayan bir takım.İşte bizimde en büyük sorunumuz bu.Türk takımları ne yazık avrupada mevcut imkanlarımızın her zaman altında oynuyoruz/oynatılıyoruz.Tıpkı a milli takımın dünya kupasında paraguay ve avustralyaya gol atamadan elenmesi gibi.İşte bu yüzden bizden daha küçük takımlar bir süreden sonra gözümüzde bizden daha büyük bir takım görüntüsüne bürünüyor.

• Resmi Gönderi

UsTaD bende kötü bir takım demiyorum zaten.Hatta beşiktaşın oynadığı oyunu görünce üstelik rakip 80 dk 10 kişi oynamış.Bu takıma deplasmanda elenir diyorum.Bu yüzden 2 yi kesinlikle atması gerekirdi diyorum.Çünkü mdytjlland evinde çok daha iyi oynayan bir takım.

Ha gömleklik üstünlüğüne gelince kimse kusura bakmasın üstünlük bir kenara bu takım beşiktaş ayarında bir takım bile değil kulüp olarak.Sonuçta 27 yıllık bir danimarka takımı.Bütçesi belli.Bugüne kadarki avrupa kupalarındaki en büyük başarısı uefa da son 32.Ha mevcut imkanlarının üzerinde oynayan bir takım.İşte bizimde en büyük sorunumuz bu.Türk takımları ne yazık avrupada mevcut imkanlarımızın her zaman altında oynuyoruz/oynatılıyoruz.Tıpkı a milli takımın dünya kupasında paraguay ve avustralyaya gol atamadan elenmesi gibi.İşte bu yüzden bizden daha küçük takımlar bir süreden sonra gözümüzde bizden daha büyük bir takım görüntüsüne bürünüyor.

Farklı şeyler yazarak, aynı şeyleri söylüyoruz kardeşim. Konu anlaşıldı sıkıntı yok.

• Resmi Gönderi

Fenerbahçe temsilcileri, Rafael Leao transferinin şartlarını görüşmek üzere önümüzdeki hafta özel uçakla Milano'ya gidecek!

Milan, oyuncu için yaklaşık 40 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

La Gazzetta dello Sport

• Resmi Gönderi

SON DAKİKA

Türk Hava Yolları, Beşiktaş’ın Mohamed Salah transferine sponsor olacak.

Reklam filmleri çekilecek.

Bu transferde Devlet büyükleri de devrede.

(Levent Ümit Erol)

• SON DAKİKA

Türk Hava Yolları, Beşiktaş’ın Mohamed Salah transferine sponsor olacak.

Reklam filmleri çekilecek.

Bu transferde Devlet büyükleri de devrede.

(Levent Ümit Erol)

Bu adama güvenmiyorum ama Salah transferinde olumlu veya olumsuz, bir sona ilk defa bu kadar yakınız.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Son dakika

Galatasaray Jamal Musiala ile anlaştı .

Kaynak: Beinsports.

• Resmi Gönderi

Son dakika

Galatasaray Jamal Musiala ile anlaştı .

Kaynak: Beinsports.

Galatasaray'dan yalanlama geldi deniliyor.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Mohamed Salah transferi şimdilik masadan kalktı. Beşiktaş yaptığı son teklifin üzerine çıkmayacağını belirtti. Bir transfer döneminde daha momentumu kaybettik, sezona mental olarak geride başlıyoruz...

2 hafta boyunca menajerinin saçma sapan istekleriyle uğraşan ve Salah gibi bir ismi Beşiktaş'a katmaya çalışan Serdal Adalı'ya kendi adıma teşekkür ediyorum. Boş haberlerle taraftarı umutlandıran sağda solda rol kesen sözde muhabirlerede güven olmayacağını bir kez daha görmüş olduk Selam

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Menajeri tekrardan bir istekte bulunmuş, bunun üzerine Beşiktaş yaptığı son teklifi değiştirmeyeceğini iletmiş.

Hayırlısı be gülüm.:)

• Resmi Gönderi

Fenerbahçe'de Rafael Leao için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüpte yönetici Cihan Kamer, Portekizli futbolcu için Milano'ya gitti.