• Resmi Gönderi

Yaz transfer dönemi resmen başladı

Alalım alalım.. Görmeye gerek bile yok

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

Spikerlerimiz harika ama :)

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Allah Allah :bıktım: :bıktım: diz boyu gaflar hemde maç boyunca.

Lakin bu fena olmuş.

:kutlama::kutlama:

:koşma: :koşma:

• Resmi Gönderi

Ramsey'in auta attığı pozisyonun başlangıcı.

Kim nerede?kaç kişiyiz?kime basar, kimi tutarız?

Ofsayt taktiği desek yemez,alan kapatma desek yemez

TV de tartışılan bir pozisyon..

Lakinnnnn, bu tartışan insanların maçlar öncesi neler saçmalıklarını da ben yaşlı dinazor unutmadım.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Sessizce ekranın sol üst ve sağ üstüne bakıp tvyi kapatin :) Biri çekilmiyor ikisi üst üste olunca fişi kökten çekmek lazım.

:I

• herkes ileriye, biz geriye :bıktım:

TFF yabancı kuralını tescilledi yeni sezonda 14 yabancı futbolcunun 8'i aynı anda sahada olabilecek

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Cristian Eriksen'e kalp pili takılacak.

Federasyondan yapılan açıklamada; Bilincini kaybeden Christian Eriksen'e, bir çeşit kalp pili olarak da bilinen, ICD (Implante Edilebilir Kardiyoverter Defibrilatör) takılacağı belirtildi.

• Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Giresunspor

tüm Karadeniz takımlarının katılacağı bir kulüpler birliği kurma girişiminde

Acaba BAL ligi var mı yoksa sadece profesyonel ligler mi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Takımların harcama limitleri

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Necip Uysal, Beşiktaş'tan 7.8 milyon lira alacağından vazgeçti. (Spor Arena)

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Koita'nın alacağı ücret.

2021-22: 1.1 milyon euro

2022-23: 1.15 milyon euro

2023-24: 1.2 milyon euro

Her sezon için 333 bin € imza ücreti.

• arkadaslar dijitürkteki trt yayını 7 saniye geç geliyor ulusal yayına göre onu fark ettim mutfakta uydu yayını var orda 7 saniye ileride trt yayını çok garip cidden :D2

• arkadaslar dijitürkteki trt yayını 7 saniye geç geliyor ulusal yayına göre onu fark ettim mutfakta uydu yayını var orda 7 saniye ileride trt yayını çok garip cidden :D2

Ne güzel işte kaçırdığın anlık pozisyonları tekrar izlersin. :)